Set scaun de masă cu scaun auto și leagăn Trio pastel Maxi Cosi&Quinny Smoby și cărucior adânc Baby Nurse cu marsupiu

Detalii privind produsul

Setul scaunului de masă, cu scaun auto și cărucior adânc Baby Nurse cu marsupiu din ediția Baby Nurse, este un set original de jucării, pentru toate fetițele de la 3 ani. Jucăriile din set se asortează între ele la design, iar copilașii se vor juca cu ele ani de zile. Jucăriile din set ajută la dezvoltarea vocabularului, imaginației și a abilităților de comunicare, prin joaca de-a profesii cei mici se apropie de lumea adulților. Setul este disponibil acum la un preț promoțional, așa că va încânta nu numai copiii, ci și părinții, care vor economisi bani. Producătorul franțuzesc Smoby unește în jucăriile sale cea mai înaltă calitate și design de ultimă oră, care va fi pe placul fiecărui copil. 

Combinaţie triplă leagăn scaun de maşină și scaun de masă Smoby Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny pentru păpuşă roz

Combinația a 3 accesorii de calitate pentru păpușă Trio Pastel Maxi Cosi & Quinny este o modalitate excelentă de a bucura toate fetițele de la 3 ani. Combinația practică dintre un scaun de mașină, scaun de masă pentru păpușă și leagănă pentru păpușă va fi apreciată de toate micile mame care se ocupă cu dragoste de păpușile sale, le îmbrăcă, le hrănesc sau le pun la somn. Avantajul accesoriilor pentru păpuși este faptul că, copilul le poate folosi în mai multe alternative, ceea ce îi aduce mai multă bucurie din joc. Designul colorat al accesoriilor este într-o combinație foarte atractivă de culori pastel - verde închis, gri și alb, cu o construcție albă. Suportul poate fi utlizat în două moduri, în combinație cu scaunul pentru mașină, atunci când creați un scaun înalt de masă cu masă sau un leagăn.

Scaunul de mașină pentru copii este utilizat în mod obișnuit în timpul călătoriilor pentru a păstra păpușa în siguranță și pentru a fi ușor de transportat. Copiii își tranpsortă cu drag păpușa cu mașina, într-un scaun practic pentru păpuși, astfel încât să poată să o ia cu ei pretutindeni. Scaunul de mașină pentru păpușă poate fi introdus în suportul căruciorului Maxi Cosi & Quinny 3 în 1, dacă aveți la dispoziție un astfel de carucior. Scaunul de masă Smoby Maxi Cosi & Quinny este folosit pentru a hrăni păpușa. Înălțimea sa este de 72 cm de la sol. Spătarul este suficient de înalt și pentru o hrană confortabilă, micuța bonă poate folosi un suport detașabil din plastic. Păpușă obosită poate fi adormită în leagăn. Accesoriilepentru păpuși sunt potrivite pentru fiecare păpușă cu o înălțime de 42 cm. Scaunul de mașină pentru bebeluși are un mâner ergonomic detașabil.

Cărucior adânc Violetta Baby Nurse Smoby pentru păpuși de până la 42 cm (mâner de 55 cm) de la 18 luni

Căruciorul adânc de jucărie Violette Baby Nurse de la renumitul producător francez Smobyeste accesoriul ideal pentru fiecare fetiță de la 18 luniEste potrivit pentru o păpușă cu o lungime de 42 cm. Manevrarea și stabilitatea ușoară vor încânta toate micuțele mame care își pot transporta cu siguranță păpușă - atât în interior cât și în exterior. Are mâner ergonomic de 55 cm înălțime. Parasolarul de calitate și pătură sunt realizate într-o culoare frumoasă roz, cu buline, care va proteja păpușa de vremea nefavorabilă.

Sub căruciorul pentru păpuși există un spațiu practic de depozitare, care poate fi folosit de copii pentru a transporta accesoriile dorite sau alte jucării. Căruciorul Violette este o copie fidelă a căruciorului real. Fetițele iubesc să se joace cu păpușile, să le facă baie, să le schimbe, să le hrănească sau să le plimbe cu căruciorul. Joaca cu păpușa este foarte importantă pentru copii în dezvoltarea abilităților de comunicare și lingvistice, într-un mod jucăuș se apropie de lumea adulților. Dimensiunile produsului sunt 60*38*55 cm.

Marsupiu Violette Baby Nurse Smoby ergonomic pentru păpușa de 42 cm

Marsupiul Violette pentru păpușa de jucărie din colecția Baby Nurse a producătorului franțuzesc Smoby este un accesoriu minunat pentru fetițele, care își poartă cu plăcere în brațele lor păpușa lor de jucărie preferată ca și mămicile adevărate. Marsupiul este recomandat de la 3 ani. Marsupiul este potrivit pentru păpușa de jucărie cu o înălțime de 32-42 cm. Marsupiul este într-o culoare de bază roz, este decorat cu buline moderne colorate, care oferă un zâmbet pe obrazul fiecărei prințese mici. Copii observă cu plăcere că păpușa lor de jucărie este un bebeluș adevărat, o hrănesc, vorbesc cu ea, îi fac baie, o îmbracă și o poartă oriunde cu ei. Astfel că, în marsupiu găsiți un accesoriu foarte practic astfel că, îl poate purta pe cel mic în 2 forme - cu fața cu direcția de mers și chiar și față în față.

Smoby este un producător francez renumit, care se ocupă cu furnizarea jucăriilor originale din plastic. Plasticul de pe jucării Smoby este puternic, rezistent și, în același timp, moale și neted pentru mâinile delicate  ale copilului, fiind catifelat la atingere. Toate jucăriile au margini rotunjie, ca cei mici să nu se rănească în timpul jocurilor distractive. Culorile de pe jucăriile din plastic Smoby dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor, impresionând fiecare copil. Este un lider de piață, iar jucăriile sunt fabricate dintr-un material de plastic de  înaltă calitate, fiind sigur pentru sănătate, deoarece a trecut testele europene de calitate și respectă cele mai înalte criterii de siguranță.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni43*41*72 cm
Inaltimea produsului72 cm
Dimensiunile ambalajului35*25*51 cm
Lungime intreaga43 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2,3 kg
Culoarearoz
Potrivit pentru păpușă32 - 42 cm
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...