Set scaun de masă cu scaun auto și leagăn Powder Pink Maxi Cosi&Quinny Smoby și cărucior adânc Baby Nurse cu marsupiu

Detalii privind produsul

Setul scaunului de masă, cu scaun auto și legăn Powder Pink 3in1 cu cărucior adânc marsupiu din ediția Baby Nurse, este un set original de jucării, pentru toate fetițele de la 3 ani. Jucăriile din set se asortează între ele la design, iar copilașii se vor juca cu ele ani de zile. Jucăriile din set ajută la dezvoltarea vocabularului, imaginației și a abilităților de comunicare, prin joaca de-a profesii cei mici se apropie de lumea adulților. Setul este disponibil acum la un preț promoțional, așa că va încânta nu numai copiii, ci și părinții, care vor economisi bani. Producătorul franțuzesc Smoby unește în jucăriile sale cea mai înaltă calitate și design de ultimă oră, care va fi pe placul fiecărui copil. 

Scaun de masă și scaun de mașină sau leagăn Powder Pink Maxi Cosi&Quinny Smoby combinație triplă cu centură de siguranță

Scaunul de masă cu scaun auto și leagăn Powder Pink din ediția Maxi Cosi & Quinny de la producătorul franțuzesc Smoby este o jucărie grozavă cu 3 combinații care va încânta toți copilașii și în special fetelor de la vârsta de 3 ani. Când au grijă de păpușa lor preferată, folosesc un scaun de masă cu o înălțime de 72 cm pentru a hrăni păpușa, apoi ajustează pur și simplu scaunul într-un leagăn confortabil, în care își pot legăna păpușa și să pună la somn după un prânz gustos. Atunci când călătoresc, aceștia se pot baza și pe un scaun auto cu mâner ergonomic, astfel încât să poată să-și transporte păpușa în mașină, în timp ce este protejată și de o centură de siguranță împotriva căderii. Accesoriul multifuncțional este conceput pentru păpuși cu înălțimea maximă de 42 cm.

Combinația dintre scaunul de luat masa, scaun auto și leagăn este realizată din materiale de plastic de înaltă calitate și rezistente, construcția metalică de cea mai bună calitate permite copiilor o manipulare ușoară în timpul jocului zilnic cu păpușă. Designul delicat roz cu o construcție întunecată arată elegant și atemporal, cei mici se vor îndrăgosti instantaneu de el. Diverse alternative la utilizarea accesoriului pentru păpuși le oferă copiilor o plăcere mai mare a jocului și o experiență și mai realistă. Fetele vor fi încântate nu doar să se joace de-a mama, ci să aibă grijă de păpușa lor ca și de proprii lor copii. Ei își dezvoltă jucăuș abilitățile de comunicare, abilitățile motorice, sentimentele și simțul îngrijirii. Păpușa nu este inclusă în pachet.

Cărucior adânc Violetta Baby Nurse Smoby pentru păpuși de până la 42 cm (mâner de 55 cm) de la 18 luni

Căruciorul adânc de jucărie Violette Baby Nurse de la renumitul producător francez Smobyeste accesoriul ideal pentru fiecare fetiță de la 18 luniEste potrivit pentru o păpușă cu o lungime de 42 cm. Manevrarea și stabilitatea ușoară vor încânta toate micuțele mame care își pot transporta cu siguranță păpușă - atât în interior cât și în exterior. Are mâner ergonomic de 55 cm înălțime. Parasolarul de calitate și pătură sunt realizate într-o culoare frumoasă roz, cu buline, care va proteja păpușa de vremea nefavorabilă.

Sub căruciorul pentru păpuși există un spațiu practic de depozitare, care poate fi folosit de copii pentru a transporta accesoriile dorite sau alte jucării. Căruciorul Violette este o copie fidelă a căruciorului real. Fetițele iubesc să se joace cu păpușile, să le facă baie, să le schimbe, să le hrănească sau să le plimbe cu căruciorul. Joaca cu păpușa este foarte importantă pentru copii în dezvoltarea abilităților de comunicare și lingvistice, într-un mod jucăuș se apropie de lumea adulților. Dimensiunile produsului sunt 60*38*55 cm.

Marsupiu Violette Baby Nurse Smoby ergonomic pentru păpușa de 42 cm

Marsupiul Violette pentru păpușa de jucărie din colecția Baby Nurse a producătorului franțuzesc Smoby este un accesoriu minunat pentru fetițele, care își poartă cu plăcere în brațele lor păpușa lor de jucărie preferată ca și mămicile adevărate. Marsupiul este recomandat de la 3 ani. Marsupiul este potrivit pentru păpușa de jucărie cu o înălțime de 32-42 cm. Marsupiul este într-o culoare de bază roz, este decorat cu buline moderne colorate, care oferă un zâmbet pe obrazul fiecărei prințese mici. Copii observă cu plăcere că păpușa lor de jucărie este un bebeluș adevărat, o hrănesc, vorbesc cu ea, îi fac baie, o îmbracă și o poartă oriunde cu ei. Astfel că, în marsupiu găsiți un accesoriu foarte practic astfel că, îl poate purta pe cel mic în 2 forme - cu fața cu direcția de mers și chiar și față în față.

Smoby este un producător francez renumit, care se ocupă cu furnizarea jucăriilor originale din plastic. Plasticul de pe jucării Smoby este puternic, rezistent și, în același timp, moale și neted pentru mâinile delicate  ale copilului, fiind catifelat la atingere. Toate jucăriile au margini rotunjie, ca cei mici să nu se rănească în timpul jocurilor distractive. Culorile de pe jucăriile din plastic Smoby dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor, impresionând fiecare copil. Este un lider de piață, iar jucăriile sunt fabricate dintr-un material de plastic de  înaltă calitate, fiind sigur pentru sănătate, deoarece a trecut testele europene de calitate și respectă cele mai înalte criterii de siguranță.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni43*41*72 cm
Inaltimea produsului72 cm
Dimensiunile ambalajului35*25*51 cm
Lungime intreaga43 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2,3 kg
Culoarearoz
Potrivit pentru păpușă32 - 42 cm
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...