Set scaun de masă și leagăn pentru păpuși gemene Violette Baby Nurse Smoby și pătuț etajat

Detalii privind produsul

Scaun de masă și leagăn pentru păpuși gemene Violette Baby Nurse și pătuț etajat este un set special de jucărie, care cucerește inima fiecărei fetițe grijulii deja de la vârsta de 2 ani. Setul de jucărie se poate achiziționa la preț redus și nu numai pe fața copiilor va reda zâmbet, ci și părinții vor fi mulțumiți că pot economisi. Jucăriile se completează minunat una pe cealaltă, fiecare cameră de copil o transformă într-una mai familiară și asigură și distracția în comun a mai multor copii. În timpul jocului vor îmbrăca diferite roluri, pot fi bone mici și părinți grijulii astfel că în timpul jocului vor fi mai aproape de lumea adulților, li-i se dezvoltă modul de gândire logică, fantezia și de asemenea imaginația datorită producătorului franțuzesc Smoby, care timp de ani îi copleșesc pe copii cu jucării de calitate de top într-un aspect de clasa întâi.

Scaun de masă și leagăn Violette Baby Nurse Smoby pentru păpuși gemene de jucărie cu 4 accesorii de la 24 de luni

Scaunul de masă și leagăn Violette pentru păpușa de jucărie din colecția Baby Nurse este o jucărie multifuncțională pentru fetițele deja de la vârsta de 2 ani. În acesta încap două bucăți de păpușă de jucărie cu o mărime de 42 cm. Nuanța sa minunată de culoare roz combinată cu simțul de frumusețe franțuzească, aspectul și inscripția Baby Nurse cucerește inima celor mici de la prima vedere. Spătarul înălțat oferă o odihnă sigură pentru păpușile de jucărie, nu trebuie să vă faceți griji că eventual vor cădea, pultul de hrănire cu un model modern cu buline asigură de asemenea o hrănire confortabilă. În partea inferioară a scaunului de masă se află un spațiu de depozitare pentru depozitarea accesoriilor indispensabile.

Partea de șezut se poate detașa de pe suportul scaunului de masă astfel se transformă într-un balansoar unic pentru păpușile de jucărie. Fetița dumneavoastră va adora să aibă grijă de păpușile ei preferate de jucărie și în același timp să le distreze pe acestea. Scaunul de masă conține și 4 accesorii adică 2 lingurițe și 2 farfurioare în formă de inimioară. Această jucărie multifuncțională este un cadou minunat pentru o pereche de gemeni, asigură și distracția în comun a mai multor copii. Dimensiunile scaunului de masă sunt de 48*34*58 cm. Păpușile de jucărie nu sunt incluse în produs. 

Pătuț etajat Violette Baby Nurse Smoby pentru păpuși gemene de jucărie de la 24 de luni

Pătuțul etajat Violette pentru două păpuși de jucărie din colecția populară Baby Nurse a companiei franțuzești Smoby este o jucărie modernă pentru fetițele de la vârsta de 24 de luni. Pătuțul etajat este potrivit pentru păpușile de jucărie cu o mărime de 32-42 cm. Acesta strălucește într-o nuanță minunată de culoare roz, cucerește de la prima vedere inima fetițelor. În partea din față a acestuia se află inscripția Baby Nurse completată cu imagini de stea și lună. Acesta s-a fabricat din material de plastic puternic și durabil, care în același timp este neted la atingere.

Jucăria este potrivită pentru acea fetiță, căreia îi place să se joace cu două păpuși, păpuși gemene sau chiar și pentru gemene. Pătuțurile se pot și separa, se pot folosi și separat. În vederea manipulării ușoare pe ambele părți ale pătuțului se află mânere. Dimensiunile produsului sunt de 46*28*63 cm, greutatea acestuia este de 1,9 kg. Păpușa de jucărie nu este inclusă în ambalaj. 

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un aspect de calitate și unic și funcționalitate. Jucăriile Smoby se fabrică din material din plastic puternic, stabil, care în același timp sunt netede și plăcute, moi la atingere. Jucăriile producătorului lider pe piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunător sănătății, care corespund standardelor de calitate și siguranță europeană. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni48*34*58 cm
Inaltimea produsului58 cm
Dimensiunile ambalajului49*13*58 cm
Lungime intreaga48 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1,6 kg
Culoareaviolet
Potrivit pentru păpușă32 - 42 cm
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...