Set scaun de masă și leagăn pentru păpuși gemene Violette Baby Nurse Smoby și cărucior sport Maxi Cosy pentru două păpuși de jucărie

Detalii privind produsul

Scaun de masă și leagăn pentru păpuși gemene Violette Baby Nurse și cărucior sport Maxi Cosi este un set minunat de jucărie, care cucerește inima fiecărei fetițe grijulii deja de la vârsta de 2 ani. Setul de jucărie se poate achiziționa la preț redus și nu numai pe fața copiilor va reda zâmbet, ci și părinții vor fi mulțumiți că pot economisi. Jucăriile se completează minunat una pe cealaltă, fiecare cameră de copil o transformă într-una mai familiară și asigură și distracția în comun a mai multor copii. În timpul jocului vor îmbrăca diferite roluri, pot fi bone mici și părinți grijulii, care își duc păpușile preferate la plimbare astfel că în timpul jocului vor fi mai aproape de lumea adulților, li-i se dezvoltă modul de gândire logică, fantezia și de asemenea imaginația datorită producătorului franțuzesc Smoby, care timp de ani îi copleșesc pe copii cu jucării de calitate de top într-un aspect de clasa întâi.

Scaun de masă și leagăn Violette Baby Nurse Smoby pentru păpuși gemene de jucărie cu 4 accesorii de la 24 de luni

Scaunul de masă și leagăn Violette pentru păpușa de jucărie din colecția Baby Nurse este o jucărie multifuncțională pentru fetițele deja de la vârsta de 2 ani. În acesta încap două bucăți de păpușă de jucărie cu o mărime de 42 cm. Nuanța sa minunată de culoare roz combinată cu simțul de frumusețe franțuzească, aspectul și inscripția Baby Nurse cucerește inima celor mici de la prima vedere. Spătarul înălțat oferă o odihnă sigură pentru păpușile de jucărie, nu trebuie să vă faceți griji că eventual vor cădea, pultul de hrănire cu un model modern cu buline asigură de asemenea o hrănire confortabilă. În partea inferioară a scaunului de masă se află un spațiu de depozitare pentru depozitarea accesoriilor indispensabile.

Partea de șezut se poate detașa de pe suportul scaunului de masă astfel se transformă într-un balansoar unic pentru păpușile de jucărie. Fetița dumneavoastră va adora să aibă grijă de păpușile ei preferate de jucărie și în același timp să le distreze pe acestea. Scaunul de masă conține și 4 accesorii adică 2 lingurițe și 2 farfurioare în formă de inimioară. Această jucărie multifuncțională este un cadou minunat pentru o pereche de gemeni, asigură și distracția în comun a mai multor copii. Dimensiunile scaunului de masă sunt de 48*34*58 cm. Păpușile de jucărie nu sunt incluse în produs. 

Cărucior pentru păpuşi gemene Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny Smoby roz

Căruciorul, Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny este o jucărie minunată și modernă pentru păpușile de jucărie gemene și strălucește într-o nuanță plăcută de pastel-roz completat cu detalii gri și albe. Căruciorul este o jucărie ideală pentru fetițele de la 3 ani. Căruciorul sport este ideal pentru păpușile cu o înălțime de 42 cm. Roțile din cauciuc ale căruciorului sunt rezistente și de calitate astfel că, deplasarea este ușoară și confortabilă. Roțile din față sunt planetare și se rotesc la 360 de grade. Căruciorul de gemeni s-a fabricat cu o construcție din material de plastic puternic. Acesta este ușor, dar în același timp și stabil. Păpușa de jucărie este protejată în cărucior cu centura de siguranță pentru ca, în timpul călătoriei să nu cadă afară. Accesoriul practic al căruciorului de gemeni pentru fetițe este coșul din plastic, care se află în partea inferioară. Aici mămicile își vor putea depozita lucrurile mici de care au nevoie păpușile în timpul plimbării. 

Mânerul căruciorului sport este format ergonomic, iar înălțimea de la sol este de 66 cm. Căruciorul este imitația precum cea reală a unui cărucior real. Scaunele confortabile din plastic ale căruciorului pentru copii, Trio Pastel sunt acoperite cu material de calitate din textil. Căruciorul sport se poate folosi în două moduri astfel că, scaunele se pot fixa cu spatele față de, direcția de mers și cu fața spre mămică sau păpușile vor putea sta cu spatele. Fetițele adoră să se joace cu păpușa, să aibă grija de păpușa lor preferată și să o ducă la plimbare, iar cu această jucărie rezistentă vor avea grijă minunat de păpușa ei preferată timp de mulți ani. Pentru curățarea textilului vă recomandăm buretele umed. Căruciorul de jucărie este un produs franțuzesc de calitate, prin care se remarcă designul franțuzesc cu o construcție puternică. Materialul din plastic este de calitate și neted la atingere. 

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un aspect de calitate și unic și funcționalitate. Jucăriile Smoby se fabrică din material din plastic puternic, stabil, care în același timp sunt netede și plăcute, moi la atingere. Jucăriile producătorului lider pe piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunător sănătății, care corespund standardelor de calitate și siguranță europeană. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni48*34*58 cm
Inaltimea produsului58 cm
Dimensiunile ambalajului49*13*58 cm
Lungime intreaga48 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1,6 kg
Culoareaviolet
Potrivit pentru păpușă32 - 42 cm
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...