Set scaun de masă cu scaun auto și leagăn Trio pastel Maxi Cosi&Quinny Smoby și păpușa Violette Baby Nurse

Detalii privind produsul

Setul scaunului de masă, cu scaun auto și leagăn Trio Pastel 3în1 și păpușa Violette din ediția Baby Nurse, este un set original de jucării, pentru toate fetițele de la 3 ani. Jucăriile din set se asortează între ele la design, iar copilașii se vor juca cu ele ani de zile. Jucăriile din set ajută la dezvoltarea vocabularului, imaginației și a abilităților de comunicare, prin joaca de-a profesii cei mici se apropie de lumea adulților. Setul este disponibil acum la un preț promoțional, așa că va încânta nu numai copiii, ci și părinții, care vor economisi bani. Producătorul franțuzesc Smoby unește în jucăriile sale cea mai înaltă calitate și design de ultimă oră, care va fi pe placul fiecărui copil. 

Combinaţie triplă leagăn scaun de maşină și scaun de masă Smoby Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny pentru păpuşă roz

Combinația a 3 accesorii de calitate pentru păpușă Trio Pastel Maxi Cosi & Quinny este o modalitate excelentă de a bucura toate fetițele de la 3 ani. Combinația practică dintre un scaun de mașină, scaun de masă pentru păpușă și leagănă pentru păpușă va fi apreciată de toate micile mame care se ocupă cu dragoste de păpușile sale, le îmbrăcă, le hrănesc sau le pun la somn. Avantajul accesoriilor pentru păpuși este faptul că, copilul le poate folosi în mai multe alternative, ceea ce îi aduce mai multă bucurie din joc. Designul colorat al accesoriilor este într-o combinație foarte atractivă de culori pastel - verde închis, gri și alb, cu o construcție albă. Suportul poate fi utlizat în două moduri, în combinație cu scaunul pentru mașină, atunci când creați un scaun înalt de masă cu masă sau un leagăn.

Scaunul de mașină pentru copii este utilizat în mod obișnuit în timpul călătoriilor pentru a păstra păpușa în siguranță și pentru a fi ușor de transportat. Copiii își tranpsortă cu drag păpușa cu mașina, într-un scaun practic pentru păpuși, astfel încât să poată să o ia cu ei pretutindeni. Scaunul de mașină pentru păpușă poate fi introdus în suportul căruciorului Maxi Cosi & Quinny 3 în 1, dacă aveți la dispoziție un astfel de carucior. Scaunul de masă Smoby Maxi Cosi & Quinny este folosit pentru a hrăni păpușa. Înălțimea sa este de 72 cm de la sol. Spătarul este suficient de înalt și pentru o hrană confortabilă, micuța bonă poate folosi un suport detașabil din plastic. Păpușă obosită poate fi adormită în leagăn. Accesoriilepentru păpuși sunt potrivite pentru fiecare păpușă cu o înălțime de 42 cm. Scaunul de mașină pentru bebeluși are un mâner ergonomic detașabil.

Păpușa Violette Baby Nurse Smoby 32 cm moale din material de la 24 de luni

Păpuşa de jucărie Violette din ediția Baby Nurse, a atelierul furnizorului de calitate franţuzesc Smoby este o jucărie splendidă pentru fetiţe de la vârsta de 2 ani. Înălţimea păpuşei de jucărie este de 32 cm. Fața drăgălașă şi îmbrăcămintea stilată va impresiona fiecăre fetiţă, care va avea grijă cu drag de păpușa favorită. Ținuta păpușei din materiale moi, în nuanțe frumoase de roz, cu inscripția Baby Nurse și buline, vor impresiona fetițele la prima vedere. La această garderoba, puteți cumpăra și diferite hăinuțe pentru păpuși, iar copilul își va putea schimba și singur păpușa.

Căruciorul adânc și sportiv DeLuxe Pastel 3în1 și păpușa Violette baby Nurse cu 2 hăinuțe, care va încânta mai ales fetițele de la 3 ani. Setul este disponibil acum la un preț promoțional, așa că va încânta nu numai copiii, ci și părinții, care vor economisi bani. Jucăriile din set se asortează între ele la design, iar astfel vor decora camera fiecărui copil. Copiii se vor juca de-a profesiile părinților cu noile accesorii pentru păpușile preferate. În acest fel, ei își dezvoltă gândirea logică, imaginația și creativitatea. Producătorul franțuzesc Smoby aduce copiilor cea mai înaltă calitate și design de ultimă oră a jucăriilor sale.

Cărucior adânc și sportiv DeLuxe Maxi Cosi&Quinny Grey Smoby 3în1 cu coș bebe gri pentru păpușă

Căruciorul de jucărie Smoby DeLuxe Maxi Cosi & Quinny 3în1 este un cărucior minunat, care se poate folosi în 3 moduri: ca și un cărucior adânc tradițional, cărucior sport buggy sau coș bebe, în care poate dormi păpușa. Căruciorul pentru fetițe strălucește în culorile moderne și atemporale de gri în combinație cu maro, care imită lemnul și negru. Accesoriul minunat pentru păpușa de jucărie este potrivit pentru fiecare fetiță, care are grijă de păpușa preferată ca și de un bebeluș adevărat. Datorită căruciorului Smoby, fetițele se pot plimba cu păpușa la aer curat, o pot pune la somn în leagăn sau pătuț. 

Căruciorul este potrivit pentru o păpușă de 42 cm. Siguranța păpușii de jucărie este dată de centura de siguranță de pe scaun. Scaunul din plastic confortabil este acoperit cu un material special din textil. Acesta rulează pe roți din cauciuc. Prima roată a căruciorului se poate roti până de 360 de grade astfel că, manevrarea acesteia este confortabilă. Modul sport al căruciorului se poate poziționa vertical și astfel așezând coșul pentru bebe se va transforma rapid într-un cărucior adânc. Datorită formei ergonomice a mânerului căruciorului, fetițele îl vor putea prinde confortabil. Păpușa nu este inclusă în pachet. 

Păpușa Violette Baby Nurse Smoby 32 cm moale din material de la 24 de luni

Păpuşa de jucărie Violette din ediția Baby Nurse, a atelierul furnizorului de calitate franţuzesc Smoby este o jucărie splendidă pentru fetiţe de la vârsta de 2 ani. Înălţimea păpuşei de jucărie este de 32 cm. Fața drăgălașă şi îmbrăcămintea stilată va impresiona fiecăre fetiţă, care va avea grijă cu drag de păpușa favorită. Ținuta păpușei din materiale moi, în nuanțe frumoase de roz, cu inscripția Baby Nurse și buline, vor impresiona fetițele la prima vedere. La această garderoba, puteți cumpăra și diferite hăinuțe pentru păpuși, iar copilul își va putea schimba și singur păpușa.

Joaca cu păpușile dezvoltă abilități cognitive, motorii și independență. Joaca cu o păpușă este, de asemenea, importantă pentru copii în dezvoltarea comunicării și a competențelor lingvistice. Este un mod ideal de a pregăti copilul pentru venirea unei surioare sau a unui frățior. Prin jocurile de legănare, hrănire a păpușei, copiii imită adulții și dobândesc un sentiment de responsabilitate. Păpușa moale este fabricată din cauciuc de calitate, plăcut la atingere.

Hăinuţe pentru păpuşă Baby Nurse Smoby 32 cm 4 modele

Hăinuţe pentru păpuşă de jucărie Smoby Baby Nurse este ideală pentru orice păpuşă de dimensiune de 32 cm. Hăinuțele sunt confectionate din materiale textile de înaltă calitate în diverse culori. Acestea vor impresiona copilașii la prima vedere, timp în care se vor distra de minune când vor schimba păpușa în haine noi. Hăinuțele sunt potrivite pentru orice păpușă cu lungimea de 32 cm. În acest set veți găsi două feluri de rochii: rochițe roz cu ciorapi și sacou alb cu pantaloni gri.

Smoby este un producător francez renumit, care se ocupă cu furnizarea jucăriilor originale din plastic. Plasticul de pe jucării Smoby este puternic, rezistent și, în același timp, moale și neted pentru mâinile delicate  ale copilului, fiind catifelat la atingere. Toate jucăriile au margini rotunjie, ca cei mici să nu se rănească în timpul jocurilor distractive. Culorile de pe jucăriile din plastic Smoby dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor, impresionând fiecare copil. Este un lider de piață, iar jucăriile sunt fabricate dintr-un material de plastic de  înaltă calitate, fiind sigur pentru sănătate, deoarece a trecut testele europene de calitate și respectă cele mai înalte criterii de siguranță.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni43*41*72 cm
Inaltimea produsului72 cm
Dimensiunile ambalajului35*25*51 cm
Lungime intreaga43 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2,3 kg
Culoarearoz
Potrivit pentru păpușă32 - 42 cm
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...