Set Robot interactiv TIC Smart Smoby cu 3 jocuri didactice și joc didactic cub

Detalii privind produsul

Robot interactiv TIC Smart cu 3 jocuri didactice și jucăria interactivă Clever Cubes  este cel mai nou set de jucărie cu jucării inteligente pentru dezvoltarea multiplă a celor mici deja de la vârsta de 12 luni. Setul de jucărie se poate achiziționa la preț redus și nu numai pe fața copiilor va reda zâmbet, ci și părinții vor fi mulțumiți că pot economisi. Jucăriile se completează minunat una pe cealaltă, fiecare cameră de copil o transformă într-una mai familiară. În timpul jocului li-i se dezvoltă modul de gândire logică, abilitățile lor cognitive, motorica fină, fantezia și imaginația datorită producătorului franțuzesc Smoby, care timp de ani îi copleșește pe copii cu jucării de calitate de top într-un aspect de clasa întâi.

Robot interactiv TIC Smart Smoby cu 3 jucării pentru dezvoltarea abilităților de la 12 luni

Robotul interactiv TIC Smart din atelierul producătorului franțuzesc Smoby este într-adevăr o jucărie modernă electronică, care este recomandată de la vârsta de 12 luni pentru cei mici. Robotul de jucărie într-un aspect unic franțuzesc și aspect minunat de culoare dotat cu multe funcții luminoase și sonore îl va distra pe copilașul dumneavoastră. Copilașul dumneavoastră se va îndrăgosti din prima clipă de jucărie. Copii în timpul jocului își dezvoltă capacitățile lor cognitive și motorice în timp ce cu ajutorul unor variante de joacă își pot testa abilitățile. Cu acest robot superb tot timpul va fi o experiență de joacă. Datorită senzorilor de atingere jucăria inteligentă recunoaște răspunsurile copilului și dă o reacție tare depinde dacă răspunsul este corect sau nu. Astfel că, într-un mod jucăuș li-i se dezvoltă modul de gândire logică celor mici, concentrarea și în același timp și abilitățile lor motorice.

Variante de joacă:

  • Recunoașterea părților corpului și așezarea lor la locul potrivit pe baza indicațiilor (cap, mâini, picioare, burtă)
  • Recunoașterea culorii și asocierea (albastru, verde, portocaliu, alb)
  • Mod dansator (redă diferite melodii, la ritm își mișcă capul și îl motivează pe copil la dans)

Jucărie interactivă Clever Cubes Smart Smoby cu 3 jocuri educative, culori și cifre de la 24 de luni

Jucăria interactivă Clever Cubes din ediția Smart a producătorului franțuzesc Smoby este recomandată de la vârsta de 24 de luni. Partea jucăriei inteligente este un senzor electronic în formă de pană cu ajutorul căreia copilul învață culorile și cifrele. În ambalaj se află 9 bc. de cuburi colorate indicate cu cifre și imagini. Jucăria cu efect sonor oferă 3 variante de joacă, care dezvoltă abilitățile cognitive și motorice ale copiilor. 

Variante de joacă:

  • Recunoașterea culorilor - însușirea culorilor de bază 
  • Recunoașterea cifrelor - însușirea cifrelor-dezvoltarea memoriei-și concentrării
  • Mod liber de funcționare - copilul se  poate juca liber cu cuburile de ex. poate să construiască turn

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un aspect de calitate și unic și funcționalitate. Jucăriile Smoby se fabrică din material din plastic puternic, stabil, care în același timp sunt netede și plăcute, moi la atingere. Jucăriile producătorului lider pe piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunător sănătății, care corespund standardelor de calitate și siguranță europeană. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor.

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 12 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni16*12*28 cm
Inaltimea produsului28 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
MuzicalDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate0,7 kg
ObservaţieBattery: 3 x AA/LR6 1.5V not included
Culoareaalbastru
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...