Set robot interactiv 1,2,3 Smart Smoby și scoică de echilibru cu pernă Cosy

Detalii privind produsul

Robot interactiv 1,2,3 Smart cu senzor de mișcare și scoică de echilibru cu pernă Cosy este într-adevăr un set perfect de jucărie pentru dezvoltarea multiplă jucăușă a băieților și fetițelor. Setul de jucărie se poate achiziționa la preț redus și nu numai pe fața copiilor va reda zâmbet, ci și părinții vor fi mulțumiți că pot economisi. Jucăriile sunt minunate și îi vor distra pe cei mici un timp îndelungat. În timpul jocului li-i se dezvoltă modul de gândire logică, abilitățile lor cognitive, motorica fină, fantezia și imaginația datorită producătorului franțuzesc Smoby și german BIG, care timp de ani îi copleșesc pe copii cu jucării de calitate de top într-un aspect de clasa întâi.

Robot interactiv 1,2,3 Smart Smoby Să ne jucăm de-a v-ați ascunselea și Urmează-mă! cu senzor de mișcare de la 18 luni

Robotul interactiv 1,2,3 Smart din atelierul producătorului franțuzesc Smoby este recomandat copiilor de la vârsta de 18 luni. Acesta dispune de senzor de mișcare și cu 2 moduri de funcționare. Jucăria robotică se mișcă pe roți și comunică cu indicații vocale cu copii. Jucăria colorată s-a fabricat din material de plastic de calitate și durabil și cu efectele sale sonore-și luminoase asigură o distracție minunată pentru copii. Jucăria dezvoltă abilitățile motorice, concentrarea, atenția. 

Moduri de funcționare:

  • 1,2,3 Pornește! - robotul își acoperă ochii cu mâinile, numără până la 3 și până atunci copilul încearcă să ajungă neobservat aproape de acesta și să apese butonul de pe capul robotului. Dacă se mișcă merge înapoi la linia de start. Jucăria învață răbdare, concentrare și reacție rapidă.  
  • Urmează-mă! - în timpul modului de funcționare de mișcare, copilul primește indicații, robotul exercită diferite mișcări și sarcina copilului este de a le repeta pe acestea. Robotul se poate mișca de jur împrejur la 360°, este foarte mobil, pășește în față și în spate și se învârte de jur-împrejur în timp ce luminează. Prin repetarea mișcărilor copilul își mișcă tot corpul.  

Scoică de echilibru cu pernă Cosy BIG leagăn-tobogan-cățărător-nisipar-piscină de la 12 luni

Scoica de echilibru Cosy completată cu pernă este o jucărie modernă și efectiv o jucărie dezvoltatoare multifuncțională din atelierul producătorului renumit german BIG, care este potrivită pentru băieții și fetițele deja de la vârsta de 12 luni. Scoica de echilibru este un accesoriu excepțional de dezvoltare a mișcării, în timpul jocului se dezvoltă fără să se observe într-un mod natural echilibrul și capacitatea de concentrare, care mai târziu ajută la ușurarea învățării. Produsul se poate folosi și cu caracter terapeutic, aspectul acestuia trezește un sentiment de siguranță, balansarea pătuțului sau oferă îmbrățișarea de încredere a părintelui. Scoica de echilibru se poate folosi și în mai multe moduri, copii se pot balansa în aceasta, se pot legăna, se pot învârti, se pot juca cu jucăriile lor preferate în scoică, dar o pot chiar și întoarce și din scoică se va transforma instant într-un tobogan sau un scaun. 

Scoica de echilibru se poate folosi de asemenea în interior și în exterior-ca și piscină, nisipar, cățărător. Logo-ul mărcii BIG este bivolul, pe care îl caracterizează puterea, rezistența și masivitatea - și exact acestea sunt caracteristicile mărcii. Punctul principal al mărcii BIG este siguranța jucăriilor, iar materialele utilizate nu sunt doar de calitate, ci și reciclabile și nedăunătoare sănătății. 

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un aspect de calitate și unic și funcționalitate. Jucăriile Smoby se fabrică din material din plastic puternic, stabil, care în același timp sunt netede și plăcute, moi la atingere. Jucăriile producătorului lider pe piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunător sănătății, care corespund standardelor de calitate și siguranță europeană. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor.

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni20*15*26 cm
Inaltimea produsului26 cm
Dimensiunile ambalajului24*18*30 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
MuzicalDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate1,29 kg
ObservaţieBattery: 4 x AA/LR6 not included
Culoareagalben
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...