Set Robot interactiv TIC Smart Smoby cu 3 jocuri didactice și scoică de echilibru cu pernă Cosy

Detalii privind produsul

Robot interactiv TIC Smart cu 3 jocuri didactice și scoică de echilibru cu pernă Cosy este într-adevăr un set de calitate de jucărie pentru dezvoltarea multiplă a băieților și fetițelor deja de la vârsta de 12 luni. Setul de jucărie se poate achiziționa la preț promoțional și nu numai pe fața copiilor va reda zâmbet, ci și părinții vor fi mulțumiți că pot economisi. Jucăriile sunt minunate și îi vor distra pe cei mici un timp îndelungat. În timpul jocului li-i se dezvoltă modul de gândire logică, abilitățile lor cognitive, motorica fină, fantezia și imaginația datorită producătorului franțuzesc Smoby și german BIG, care timp de ani îi copleșesc pe copii cu jucării de calitate de top într-un aspect de clasa întâi.

Robot interactiv TIC Smart Smoby cu 3 jucării pentru dezvoltarea abilităților de la 12 luni

Robotul interactiv TIC Smart din atelierul producătorului franțuzesc Smoby este într-adevăr o jucărie modernă electronică, care este recomandată de la vârsta de 12 luni pentru cei mici. Robotul de jucărie într-un aspect unic franțuzesc și aspect minunat de culoare dotat cu multe funcții luminoase și sonore îl va distra pe copilașul dumneavoastră. Copilașul dumneavoastră se va îndrăgosti din prima clipă de jucărie. Copii în timpul jocului își dezvoltă capacitățile lor cognitive și motorice în timp ce cu ajutorul unor variante de joacă își pot testa abilitățile. Cu acest robot superb tot timpul va fi o experiență de joacă. Datorită senzorilor de atingere jucăria inteligentă recunoaște răspunsurile copilului și dă o reacție tare depinde dacă răspunsul este corect sau nu. Astfel că, într-un mod jucăuș li-i se dezvoltă modul de gândire logică celor mici, concentrarea și în același timp și abilitățile lor motorice.

Variante de joacă:

  • Recunoașterea părților corpului și așezarea lor la locul potrivit pe baza indicațiilor (cap, mâini, picioare, burtă)
  • Recunoașterea culorii și asocierea (albastru, verde, portocaliu, alb)
  • Mod dansator (redă diferite melodii, la ritm își mișcă capul și îl motivează pe copil la dans)

Scoică de echilibru cu pernă Cosy BIG leagăn-tobogan-cățărător-nisipar-piscină de la 12 luni

Scoica de echilibru Cosy completată cu pernă este o jucărie modernă și efectiv o jucărie dezvoltatoare multifuncțională din atelierul producătorului renumit german BIG, care este potrivită pentru băieții și fetițele deja de la vârsta de 12 luni. Scoica de echilibru este un accesoriu excepțional de dezvoltare a mișcării, în timpul jocului se dezvoltă fără să se observe într-un mod natural echilibrul și capacitatea de concentrare, care mai târziu ajută la ușurarea învățării. Produsul se poate folosi și cu caracter terapeutic, aspectul acestuia trezește un sentiment de siguranță, balansarea pătuțului sau oferă îmbrățișarea de încredere a părintelui. Scoica de echilibru se poate folosi și în mai multe moduri, copii se pot balansa în aceasta, se pot legăna, se pot învârti, se pot juca cu jucăriile lor preferate în scoică, dar o pot chiar și întoarce și din scoică se va transforma instant într-un tobogan sau un scaun. 

Scoica de echilibru se poate folosi de asemenea în interior și în exterior-ca și piscină, nisipar, cățărător. Logo-ul mărcii BIG este bivolul, pe care îl caracterizează puterea, rezistența și masivitatea - și exact acestea sunt caracteristicile mărcii. Punctul principal al mărcii BIG este siguranța jucăriilor, iar materialele utilizate nu sunt doar de calitate, ci și reciclabile și nedăunătoare sănătății. 

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un aspect de calitate și unic și funcționalitate. Jucăriile Smoby se fabrică din material din plastic puternic, stabil, care în același timp sunt netede și plăcute, moi la atingere. Jucăriile producătorului lider pe piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunător sănătății, care corespund standardelor de calitate și siguranță europeană. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor.

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 12 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni16*12*28 cm
Inaltimea produsului28 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
MuzicalDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate0,7 kg
ObservaţieBattery: 3 x AA/LR6 1.5V not included
Culoareaalbastru
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...