Set premergător și valiză didactică Trott Cotoons 2in1 Smoby cu sunet și lumină și tabletă interactivă cu funcții

Detalii privind produsul

Premergătorul cu valiză didactică Trott Cotoons 2în1 și tabletă interactivă cu funcții este într-adevăr un set exepțional de jucărie, care stârnește atenția fiecărui copil deja de la vârsta de 12 luni. Setul de jucărie se poate achiziționa la preț promoțional și nu numai pe fața copiilor va reda zâmbet, ci și părinții vor fi mulțumiți că pot economisi. Jucăriile se completează minunat una pe cealaltă, fiecare cameră de copil o transformă într-una mai familiară, și îmbăierea de seară va fi și mai distractivă. În timpul jocului li-i s dezvoltă copiilor modul de gândire logică, motorica fină, abilitățile și capacitățile cognitive datorită producătorului franțuzesc Smoby, care timp de ani îi copleșește pe copii cu jucării de calitate de top într-un aspect de clasa întâi.

Premergător și valiză didactică Trott Cotoons 2în1 Smoby cu sunet, lumină cu 8 funcții de la 12 luni

Premergătorul Cottons Trott 2în1 pentru cei mai mici de la vârsta de 12 luni este un accesoriu auxiliar minunat colorat, multifuncțional la punerea primilor pași. Datorită aspectului unic franțuzesc cu efecte sonore și luminoase  va deveni foarte repede jucăria preferată a copilașului dumneavoastră în timp ce va avea un efect stimulator și asupra dezvoltării sale. Datorită realizării sale cu roți late, premergătorul pentru copii este stabil, sigur și ține puternic în timpul plimbării. Valiza didactică cu 8 funcții se poate scoate ușor din premergător și copilașul dumneavoastră sepoate juca și separat cu aceasta. Mânerul premergătorului este de - 47 cm . Acesta este la o înălțime ideală pentru copii mici, dar se poate rezema confortabil de acesta și nu va pica. Premergătorul este dotat și cu frână practică, care împiedică răsturnarea premergătorului. 

Panoul didactic în formă de valiză oferă multe posibilități de joacă, care au un efect stimulator asupra dezvoltării abilităților motorice. Jucăria este formată cu multe funcții diferite și are un aspect foarte frumos, colorat.  Se va auzi un sunet plăcut dacă copilul va așeza cuburile în jucăria pentru căutarea formelor. Butoanele colorate ale premergătorului, ochii curioși din partea superioară, toate dezvoltă abilitățile celui mic. Prin jucărie copilul face cunoștință cu, culorile și diferite forme, îi va preocupa atenția pentru un timp îndelungat. Cu ajutorul mânerului, panoul se poate muta ușor, copilașul dumneavoastră îl poate duce oriunde cu el.

Tabletă interactivă pentru cei mai mici Cotoons Smoby 2în1 cu sunet şi lumină de la 12 luni

Dezvoltarea abilităților copilului are un efect foarte bun deja de la o fază incipientă la dezvoltarea sa mentală mai târzie. Cu jucăria practică și distractivă ca tableta Cotoons pentru cei mai mici de la compania Smoby într-adevăr va fi ușoară. Tableta de jucărie este recomandată copiilor de la vârsta de 12 luni. La început tableta de jucărie se poate fixa pe pătuțul de bebe sau pe bețele pătuțului. Datorită efectelor sonore și luminoase plăcute, scăzute copilul dumneavoastră se trezește într-un mediu plăcut, care va avea un efect calmant asupra lui. Aspectul tabletei de jucărie pentru cei mai mici este colorat și vesel, designul său jucăuș îi va fascina pe cei mici de la prima vedere. Copilul dumneavoastră poate să descopere și să cunoască formele, culorile și poate să reacționeze și la unele efecte sonore. 

Tableta a fost realizată 2în1. Pe partea cealaltă a tabletei de jucărie se află o tablă de desen interactivă Activity Board pentru memorarea operelor de artă. Tabla magică de desen se poate șterge astfel copilul dumneavoastră îi poate întâmpina pe cei dragi lui cu opere de artă mai noi și mai noi sau oferă o posibilitate minunată pentru exersarea literelor și cifrelor. Datorită tăblii de desen i-i se dezvoltă copilului dumneavoastră de asemenea abilitatea de motorică fină și psihică. Tabla se poate șterge cu o mișcare și distracția poate să înceapă din nou. 

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un aspect de calitate și unic și funcționalitate. Jucăriile Smoby se fabrică din material din plastic puternic, stabil, care în același timp sunt netede și plăcute, moi la atingere. Jucăriile producătorului lider pe piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunător sănătății, care corespund standardelor de calitate și siguranță europeană. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor.

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 12 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni51*47*43 cm
Inaltimea produsului47 cm
Dimensiunile ambalajului45*18*57 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
MuzicalDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate2,69 kg
ObservaţieBattery: 2 x AG13/LR44 included
Culoareaverde
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...