Set premergător și valiză didactică Trott Cotoons 2în1 Smoby cu sunete și lumini și robot interactiv 1,2,3 Smart cu senzo de mișcare și 2 variante de joacă

Detalii privind produsul

Premergătorul cu valiză didactică Trott Cotoons 2în1 și robot interactiv 1,2,3 Smart cu senzo de mișcare și 2 variante de joacăeste un set minunat de jucării, care va impresiona toți copilașii de la vârsta de 12 luni. Setul de jucării se poate achiziționa la preț promoțional așa că va încânta nu doar copilașii ci și părinții, care vor economisi. Jucăriile din set se asortează între ele și sunt accesoriul ideal pentru camera copiilor, timp în care își vor dezvolta abilitățile motorice, congnitive și abilitățile de mișcare. Jucăriile de la producătorul franțuzesc Smoby, combină în ele designul original și calitatea de top.

Premergător și valiză didactică Trott Cotoons 2în1 Smoby cu sunete, lumini și 8 funcții de la 12 luni

Premergătorul Cottons Trott 2în1 este o jucărie multifuncțională și accesoriu auxiliar pentru cei mai mici de la vârsta de 12 luni, care îi va ajuta la realizarea primilor pași. Datorită aspectului original franțuzesc cu efecte sonore și luminoase va deveni instantaneu jucăria preferată a copilașului dumneavoastră în timp ce va avea un efect stimulator asupra dezvoltării sale. Datorită realizării sale cu roți late, premergătorul pentru copii este stabil. Valiza didactică cu 8 funcții se poate scoate ușor din premergător și copilașul dumneavoastră se poate juca și separat cu aceasta. Mânerul premergătorului este de - 47 cm, copilul se poate sprijini confortabil de acesta. Premergătorul este dotat și cu frână practică, care împiedică răsturnarea premergătorului. 

Panoul didactic în formă de valiză oferă multe posibilități de joacă, care au un efect stimulator asupra dezvoltării abilităților motorice. Copilul apasă și rotește diferitele butoane colorate, se joacă cu ochii în partea de sus a panoului și aruncă cuburile cu imprimeu în deschizăturile corespunzătoare. Drept urmare, ei învață instinctiv să recunoască culorile și formele individuale, lucru care este foarte distractiv pentru copii, timp îndelungat. În același timp, ascultă diverse melodii și se bucură de efectele luminoase. Panoul de joacă este ușor de transportat datorită mânerului, părinții îl pot lua copiilor îi excursii sau în vizite.

Robot interactiv 1,2,3 Smart Smoby Joc de-a v-ați ascunselea și Urmărește-mă! cu senzor de mișcare de la 18 luni

Robotul interactiv 1,2,3 Smart de la producătorul franțuzesc Smoby este într-adevăr o jucărie originală, care este recomandată băieților și fetelor de la vârsta de 18 luni. Este echipat cu un senzor de mișcare, iar copiii se distrează cu 2 moduri de joc pentru a-și testa abilitățile de mișcare. Jucăria robotică se poate mișca datorită roților, iar prin detectarea mișcării poate oferi copiilor feedback-ul prin ieșire vocală. Designul strălucitor din plastic de înaltă calitate, rezistent, combinat cu efecte luminoase și sonore, va încânta ani de zile chiar și mai mulți copii.

Moduri de joacă:

  • 1,2,3 Urmezi! - la începutul jocului, robotul își acoperă ochii, numără până la 3, iar copilul este trebuie să se apropie de el neobservat și să apese butonul de pe capul acestuia. După numărare, își îndreaptă mâinile și copilul trebuie să stea în picioare. În cazul în care se mișcă, trebuie să revină la linia de pornire. În acest joc, copii învață să aibă răbdare, se concentrează și au reacții rapide.
  • Urmează-mă! - modul de mișcare în care copilul primește comenzi, robotul efectuează diverse mișcări și copilul trebuie să le imite. Se poate roti la 360° este foarte manevrabil, mergând înainte, înapoi sau învârtindu-se. De asemenea, emite efecte luminoase. La repetarea mișcărilor, copilul își antreneaz întregul corp și astfel își întărește musculatura brațelor și a picioarelor.

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un aspect unic de cea mai bună calitate și funcționalitate excepțională. Jucăriile Smoby sunt fabricate din material de plastic puternic, stabil, care în același timp este netede, plăcute și moale la atingere. Jucăriile producătorului lider pe piață, sunt fabricate din material de calitate nedăunătoare sănătății, care corespund standardelor de calitate și siguranță europeană. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor.

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 12 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni51*47*43 cm
Inaltimea produsului47 cm
Dimensiunile ambalajului45*18*57 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
MuzicalDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate2,69 kg
ObservaţieBattery: 2 x AG13/LR44 included
Culoareaverde
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...