Set premergător și valiză didactică Trott Cotoons 2în1 Smoby cu sunete și lumini și robot interactiv Robot TIC Smart cu 3 jocuri educative

Detalii privind produsul

Premergătorul cu valiză didactică Trott Cotoons 2în1 și robot interactiv Robot TIC Smart cu 3 jocuri educative este un set minunat de jucării, care va impresiona toți copilașii de la vârsta de 12 luni. Setul de jucării se poate achiziționa la preț promoțional așa că va încânta nu doar copilașii ci și părinții, care vor economisi. Jucăriile din set se asortează între ele și sunt accesoriul ideal pentru camera copiilor, timp în care își vor dezvolta abilitățile motorice, congnitive și abilitățile de mișcare. Jucăriile de la producătorul franțuzesc Smoby, combină în ele designul original și calitatea de top.

Premergător și valiză didactică Trott Cotoons 2în1 Smoby cu sunete, lumini și 8 funcții de la 12 luni

Premergătorul Cottons Trott 2în1 este o jucărie multifuncțională și accesoriu auxiliar pentru cei mai mici de la vârsta de 12 luni, care îi va ajuta la realizarea primilor pași. Datorită aspectului original franțuzesc cu efecte sonore și luminoase va deveni instantaneu jucăria preferată a copilașului dumneavoastră în timp ce va avea un efect stimulator asupra dezvoltării sale. Datorită realizării sale cu roți late, premergătorul pentru copii este stabil. Valiza didactică cu 8 funcții se poate scoate ușor din premergător și copilașul dumneavoastră se poate juca și separat cu aceasta. Mânerul premergătorului este de - 47 cm, copilul se poate sprijini confortabil de acesta. Premergătorul este dotat și cu frână practică, care împiedică răsturnarea premergătorului. 

Panoul didactic în formă de valiză oferă multe posibilități de joacă, care au un efect stimulator asupra dezvoltării abilităților motorice. Copilul apasă și rotește diferitele butoane colorate, se joacă cu ochii în partea de sus a panoului și aruncă cuburile cu imprimeu în deschizăturile corespunzătoare. Drept urmare, ei învață instinctiv să recunoască culorile și formele individuale, lucru care este foarte distractiv pentru copii, timp îndelungat. În același timp, ascultă diverse melodii și se bucură de efectele luminoase. Panoul de joacă este ușor de transportat datorită mânerului, părinții îl pot lua copiilor îi excursii sau în vizite.

Robot interactiv TIC Smart Smoby cu 3 jucării pentru dezvoltarea abilităților de la 12 luni

Robotul interactiv TIC Smart de la producătorul franțuzesc Smoby este într-adevăr o jucărie modernă electronică, care este recomandată de la vârsta de 12 luni pentru cei mici. Robotul de jucărie într-un aspect unic franțuzesc și aspect minunat de culoare dotat cu multe funcții luminoase și sonore îl va distra pe copilașul dumneavoastră. Copilașul dumneavoastră se va îndrăgosti din prima clipă de jucărie. Jucăria are un efect stimulator asupra dezvoltării abilităților cognitive și motorice ale copiilor în timp ce îl va distra pe copilașul dumneavoastră cu jucării de îndemânare.

Variante de joacă:

  • Recunoașterea părților corpului și așezarea lor la locul potrivit pe baza indicațiilor (cap, mâini, picioare, burtă)
  • Recunoașterea culorii și asocierea (albastru, verde, portocaliu, alb)
  • Mod dansator (redă diferite melodii, la ritm își mișcă capul și îl motivează pe copil la dans)

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un aspect unic de cea mai bună calitate și funcționalitate excepțională. Jucăriile Smoby sunt fabricate din material de plastic puternic, stabil, care în același timp este netede, plăcute și moale la atingere. Jucăriile producătorului lider pe piață, sunt fabricate din material de calitate nedăunătoare sănătății, care corespund standardelor de calitate și siguranță europeană. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor.

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 12 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni51*47*43 cm
Inaltimea produsului47 cm
Dimensiunile ambalajului45*18*57 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
MuzicalDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate2,69 kg
ObservaţieBattery: 2 x AG13/LR44 included
Culoareaverde
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...