Set premergător și valiză didactică Trott Cotoons 2in1 Smoby cu sunet și lumină și căsuță interactivă cu cort

Detalii privind produsul

Premergătorul cu valiză didactică Trott Cotoons 2în1 și căsuță interactivă cu cort este într-adevăr un set rezistent de jucărie pentru cei mai mici deja de la de la vârsta de 12 luni. Setul de jucărie se poate achiziționa la preț promoțional și nu numai pe fața copiilor va reda zâmbet, ci și părinții vor fi mulțumiți că pot economisi. Jucăriile se completează minunat una pe cealaltă, fiecare cameră de copil o transformă într-una mai familiară. În timpul jocului li-i s dezvoltă copiilor modul de gândire logică, motorica fină, abilitățile și capacitățile cognitive datorită producătorului franțuzesc Smoby, care timp de ani îi copleșește pe copii cu jucării de calitate de top într-un aspect de clasa întâi.

Premergător și valiză didactică Trott Cotoons 2în1 Smoby cu sunet, lumină cu 8 funcții de la 12 luni

Premergătorul Cottons Trott 2în1 pentru cei mai mici de la vârsta de 12 luni este un accesoriu auxiliar minunat colorat, multifuncțional la punerea primilor pași. Datorită aspectului unic franțuzesc cu efecte sonore și luminoase  va deveni foarte repede jucăria preferată a copilașului dumneavoastră în timp ce va avea un efect stimulator și asupra dezvoltării sale. Datorită realizării sale cu roți late, premergătorul pentru copii este stabil, sigur și ține puternic în timpul plimbării. Valiza didactică cu 8 funcții se poate scoate ușor din premergător și copilașul dumneavoastră sepoate juca și separat cu aceasta. Mânerul premergătorului este de - 47 cm . Acesta este la o înălțime ideală pentru copii mici, dar se poate rezema confortabil de acesta și nu va pica. Premergătorul este dotat și cu frână practică, care împiedică răsturnarea premergătorului. 

Panoul didactic în formă de valiză oferă multe posibilități de joacă, care au un efect stimulator asupra dezvoltării abilităților motorice. Jucăria este formată cu multe funcții diferite și are un aspect foarte frumos, colorat.  Se va auzi un sunet plăcut dacă copilul va așeza cuburile în jucăria pentru căutarea formelor. Butoanele colorate ale premergătorului, ochii curioși din partea superioară, toate dezvoltă abilitățile celui mic. Prin jucărie copilul face cunoștință cu, culorile și diferite forme, îi va preocupa atenția pentru un timp îndelungat. Cu ajutorul mânerului, panoul se poate muta ușor, copilașul dumneavoastră îl poate duce oriunde cu el.

Căsuţă cu cort pentru copii cu sunete și lumini Discovery Cotoons Smoby de la vârsta de 12 luni verde

Căsuţa distractivă cu, cort, Discovery Cotoons Smoby, în combinaţie de culori minunate de verde-alb îl va fascina pe fiecare copilaş de la 12 luni. Căsuţa este multifuncţională- copilul dumneavoastră va adora să se joace în căsuța sa nouă, pe care părinţii o vor putea transforma pentru el într-un mod uşor într-un cort pentru copii. Cortul cu efecte sonore şi luminoase îl va distra pe copilul dumneavoastră şi îi va captiva atenţia încât el nici nu o să mai vrea să se despartă de jucăria sa nouă. Căsuța pentru copii a fost inspirată  de serialul popular Smoby Cotoons al cărui personaje pe care le cunosc și îndrăgesc copii din întreaga lume. Înălțimea totală a căsuței este de 72 cm. 

Jucăria are un efect didactic, deoarece copilul dumneavoastră trebuie să găsească și să așeze cubul corect în deschizătura potrivită. Pe copilașul dumneavoastră îl va fascina și cilindrul, care se află pe ușă, pe care îl poate roti după plac. Lângă uşă copilul dumneavoastră găsește o plantă minunată cu floare frumoasă, care de asemenea o poate întoarce dezvoltându-și astfel motorica fină.  Copilul dumenavoastră găsește în partea cealaltă a jucăriei o fereastră care se poate deschide în sus prin care copilul dumneavoastră poate să verifice dacă se află cineva în căsuță. Deasupra căsuţei se află o floricică minunată, pe care dacă copilul dumneavoastră o apasă, redă sunet plăcut și lumini distractive, care captivează pentru un timp îndelungat atenția celor mici. Ochii mişcători de asemenea servesc distracției fericite micilor năzdrăvani, care se pot regla în orice poziție ca să păstrați atenția copilului asupra căsuței. 

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un aspect de calitate și unic și funcționalitate. Jucăriile Smoby se fabrică din material din plastic puternic, stabil, care în același timp sunt netede și plăcute, moi la atingere. Jucăriile producătorului lider pe piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunător sănătății, care corespund standardelor de calitate și siguranță europeană. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor.

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 12 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni51*47*43 cm
Inaltimea produsului47 cm
Dimensiunile ambalajului45*18*57 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
MuzicalDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate2,69 kg
ObservaţieBattery: 2 x AG13/LR44 included
Culoareaverde
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...