Set pistă de apă Container Port AquaPlay cu macara cu container mobil+3 veliere CADOU

Detalii privind produsul

Pista de apă Container Port împreună cu 3 bărci cu pânză cadou este într-adevăr un set minunat de jucărie pentru fiecare băiețel și fetiță de la 3 ani, care își dorește să-și îmbogățească copilăria cu jucării unice. Setul de jucărie se achiziționează la preț avantajos astfel că, pe lângă că, economisiți copii dumneavoastră se îmbogățesc cu jucării moderne și de calitate. Jucăriile de la producătorul de jucării AquaPlay se remarcă pe, piață cu un design unic și cu o calitate captivantă, iar prin intermediul jucăriilor cu apă copii vor face cunoștință cu proprietățile fizice ale apei.

Pistă de apă AquaPlay Container Port cu macara mobilă de container, cu 2 figurine şi cu moară

Pista de apă AquaPlay Container Port este un sistem unic de canal pentru copii cu vârstele 3-7 ani. Pe, pista superbă de apă lucrează ursul Bo și hipopotamul Wilma. Pe lângă acestea sistemul de canal conține moară, roată de apă, vapor cu container, mașinuță și macara mobilă unică cu, container, care se folosește pentru mutarea mărfii. După asamblarea pistei de apă se poate umple ușor cu apă și distracția copilașului dumneavoastră poate să și înceapă. Cu un sistem de canal se vor putea juca confortabil și mai mulți copii.  Înălțimea totală a jucăriei cu apă este 25 cm, iar dimensiunea totală este de 104*90*25 cm.

Un accesoriu minunat pentru jucăria de apă Container Port este macaraua cu, container, care îi oferă un ajutor excepțional micului muncitor în mutarea mărfii prin sistemul de canal.  Detaliile gândite și numeroasele posibilități vor face jucăria AquaPlay într-o jucărie specială, unică pentru cei mai mici copii. Asamblarea jucăriei cu apă pentru copii este ușoară cu, conectori și garnituri de cauciuc, nu se scurge astfel că apa va rămâne în sistemul de canal și nu va curge afară. AquaPlay conține numeroase accesorii, pe care micul dumneavoastră explorator le va putea analiza: baza înotării și a scufundării, funcționarea pompei de apă și a morii cu apă, modul asamblării, și formarea sistemului de canal. Sistemul de canal AquaPlay oferă o posibilitate nelimitată pentru extindere și transformare. 

Bărci cu pânze pentru copii AquaPlay Regatta

Barca cu pânză, AquaPlay Regatta pentru copii este o barcă frumoasă care va transforma fiecare pistă de apă AquaPlay într-una mai interesantă. Ei vor putea lăsa în jos bărcile cu pânză prin sistemul de canal, prin poduri, vor putea concura cu acestea și vor putea privi funcționarea ecluzei prin vaporașele mici. Dimensiunea jucăriei cu pânză, Regatta este de 11*8*10 cm și este potrivită pentru fiecare copil de la 3 până la 7 ani. În acest set copilașul dumneavoastră va găsi 3 bărci cu pânză de culoare albastră, roșie și galbenă. 

AquaPlay este un producător european renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor interesante cu apă în design de piste de apă. Pista de apă AquaPlay a fost proiectată în Suedia și fabricată în Germania. AquaPlay este o pistă unică de apă, care provine din Suedia. Prin intermediul jucăriei AquaPlay copii vor face cunoștință cu proprietățile fizice ale apei și vor avea o pompă mică proprie și un sistem propriu de canal. AquaPlay conține multe accesorii, pe care micul dumneavoastră explorator le poate analiza: principiul înotării și scufundării, funcționarea pompeă de apă și a morii cu apă, modul asamblării și formarea sistemului de canal. 

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni104*90*25 cm
Inaltimea produsului25 cm
Dimensiunile ambalajului52*22*44 cm
Lungime intreaga104 cm
Filtru UVDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2,3 kg
Culoareaalbastru
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...