Set pistă de apă Adventure Land AquaPlay aventuri sub cascadă cu babytaxiu țâșnitor cu apă și macara cu container cu nave

Detalii privind produsul

Pista de apă aventuroasă Adventure Land cu cascadă, macara cu container cu nave și babytaxiu țâșnitor cu apă este într-adevăr un set superb de jucărie pentru distracția îndelungată a băieților și fetițelor deja de la vârsta de 3 ani. Setul drăguț de jucărie se poate achiziționa acum la preț redus astfel prin achiziționarea setului puteți și economisi. Jucăriile BIG și AquaPlay arată foarte frumos împreună, s-au fabricat din materii de bază de calitate, îi vor distra pe copii pentru un timp îndelungat, deoarece pista de apă se poate folosi în interior-și de asemenea exterior. Babytaxiul țâșnitor cu apă va fi preferatul mare al zilelor fierbinți de vară, care le oferă o reîmprospătare plăcută celor mici. Stând pe babytaxiu în câteva clipe se stârnește pompierul din cei mici, iar apoi după stingerea focului poate veni odihna meritată cu pista de apă. 

Pistă de apă AquaPlay Adventure Land aventuri sub cascadă cu 2 figurine în turnul de munte și cu tun de apă

Pista de apă Adventure Land din atelierul producătorului AquaPlay este o jucărie excepțională pentru băieții și fetițele de la vârsta de 3 ani. Pista modernă de apă conține doi marinari foarte curajoși, căpitanul urs Bo și crocodilul Swen, care trec sistemul aventuros de canal pe 2 bărci confortabile. Pe cei doi marinari îi așteaptă lacul de munte cu cascadă, pe care îl pot porni într-un mod mecanic prin ridicarea ecluzei. Cel mai înalt punct al turnului este un tobogan barcă prin care bărcile pot aluneca înapoi în sistemul de canal. La tobogan drumul duce prin lift-de barcă practic. Cu ajutorul morii de apă, copii vor avea posibilitatea să regleze puterea curgerii apei și viteza direcției de mers a bărcilor.Marinarilor curajoși le va croi drumul printr-un bârlog misterios și în jurul unei insule periculoase, în timp ce trebuie să acorde o atenție mare la tunul de apă sub care se află locul secret de ascunziș al piraților. 

Asamblarea pistei de apă pentru copii este ușoară cu elemente complementare și izolației de cauciuc, nu se scurge așadar apa rămâne în sistemul de canal și nu curge afară. Cu pista de apă se pot juca oriunde în locuință și de asemenea în grădină datorită sigiliului de calitate. Aceasta s-a fabricat din material de plastic durabil și nedăunător naturii. În timpul jocului cu pista de apă copii pot observa mișcarea bărcilor, cum alunecă pe tobogan, fluxul apei pe roata de apă, îmbracă rolul de marinar și pirați mici. Sistemul de canal AquaPlay se poate extinde și reconstrui. Produsele AquaPlay se pot combina unul cu celălalt formând chiar și pe baza imaginației proprii. Pista de apă asigură distracția în comun a mai multor copii pentru un timp îndelungat. 

Mașină de pompieri cu scaun Maxi Firetruck Power Worker BIG cu tun de apă roți din cauciuc de la vârsta de 2 ani

Mașina de pompieri Maxi Firetruck Power Worker este un vehicul minunat mic pentru copii de la vârsta de 2 ani. Mașina este dotată cu roți din cauciuc astfel nu va strica suprafața pardoselei. Mașinuța precum cea reală dispune de tun de apă, care se poate  întoarce și regla în înălțime. Vehiculul mic strălucește într-o combinație de culoare roșu-gri și s-a fabricat din material de plastic de calitate durabil. Structura sa robustă și scaunul său confortabil îi oferă copilului ppsibilitatea să intre în acțiune. Mașina se poate folosi în exterior- de asemenea interior.

Tunul de apă preocupă atenţia timp de ore. Rezervorul acestuia poate sa tragă 0,75 l de apă. Stingerea focului pornește la o apăsare de buton. Mașina modernă de salvare se poate spăla ușor, în caz de nevoie este îndeajuns de a o clăti cu apă curentă. Colțurile mașinii sunt rotunjite, suprafața acesteia este foarte plăcută la atingere, dimensiunile sale sunt de 46*33*33 cm. Datorită filtrului UV își păstrează culoarea vie timp de ani.

Macara de container pentru toate pistele de apă AquaPlay cu braț mobil de 360° şi cu navă mică de container

Macaraua cu container AquaPlay este compatibilă cu toate pistele de apă AquaPlay și a fost realizată cu un braț drăguț mobil de 360°. Ambalajul conține și navă cu container, pe care micii experți le pot așeza la locul potrivit cu ajutorul macaralei. Această macara superbă cu navă cu container ridică fiecare sistem de canal AquaPlay la un nivel mai înalt. Copii așează macaraua într-un mod ușor pe sistemul de canal, apoi pot urmări cu atenție drumul navei cu containeri pe pista de apă. Jucăria le oferă multă noutate copiilor, fac cunoștință cu funcționarea sistemului de canal, cu presiunea apei și cu realizarea porturilor.

Barcă cu pânză AquaPlay Regatta - 2 bc.

Barca cu pânză, AquaPlay Regatta pentru copii este o barcă frumoasă care transformă fiecare pistă de apă AquaPlay într-un mai interesantă. Dimensiunea jucăriei cu pânză, Regatta este de 11*8*10 cm şi este potrivită pentru fiecare copil de la vârsta 3 ani. Barca cu pânză face mai distractivă și mai veselă și îmbăierea în piscină, vană sau chiar și la ștrand. În acest set copilul dumneavoastră găsește 2 bărci cu pânză realizate în culori minunate care îl fac fericit pe fiecare marinar. 

Barcă cu motor AquaPlay Motorboat 2 bc.

Barca cu motor Motorboat este o jucărie minunată complementară pentru pista de apă AquaPlay pentru băieții și fetițele deja de la vârsta de 3 ani. În acest set copilul dumneavoastră găsește 2 bărci cu motor. Cu barca AquaPlay copilul dumneavoastră va fi căpitanul apelor în câteva clipe. În timpul jocului cu pista de apă copii pot să privească mișcarea bărcilor, fluxul apei, se îmbogățesc cu cunoștințe interesante despre proprietățile fizice ale apei. Dimensiunile bărcii cu motor sunt de 11*8*5 cm. 

AquaPlay este o companie renumită europeană, care se ocupă de fabricarea jucăriilor interesante de apă în design de piste de apă. Pista de apă AquaPlay a fost proiectată în Suedia și fabricată în Germania. AquaPlay este o pistă unică de apă, care provine din Suedia. Prin intermediul jucăriei AquaPlay copii fac cunoștință cu proprietățile fizice ale apei, vor avea propria lor pompă mică de apă și sistemul de canal. AquaPlay conține multe accesorii, pe care le poate analiza micul dumneavoastră explorator: principiul înotului și scufundării, funcționarea pompei de apă și a morii de apă, modul montării și realizarea sistemului de canal. Jucăriile de calitate superioară ale mărcii germane BIG sunt premiate și la nivel internațional. Logo-ul mărcii este bivolul, care este simbolul puterii, durabilității și robusteții și toate aceste caracterstici sunt specifice produselor mărcii. Marca BIG pune un accent mare pe siguranța produselor sale astfel la fabricarea acestora folosește materiale de calitate și nedăunătoare sănătății. 

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni138*88*47 cm
Inaltimea produsului47 cm
Dimensiunile ambalajului28*52*51 cm
Lungime intreaga138 cm
Filtru UVDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate3,8 kg
Culoareaalbastru
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...