Set pistă de apă Adventure Land AquaPlay aventuri sub cascadă și Megabridge cu ecluză și elemente complementare

Detalii privind produsul

Pista de apă aventuroasă Adventure Land cu cascadă și pistă de apă Megabridge cu ecluză și elemente complementare oferă garantat bucurie și mare fericire fiecărui copil isteț de la vârsta de 3 ani. Setul minunat de jucărie într-un design suedez se poate achiziționa acum la preț promoțional astfel prin achiziționarea setului puteți și economisi. Jucăriile împreună arată foarte frumos, s-au fabricat din materii de bază de calitate, îi vor distra pe copii pentru un timp îndelungat, deoarece se pot folosi în interior-și de asemenea exterior. Avantajul mare al pistelor de apă AquaPlay este că se pot combina împreună, se pot conecta astfel de fiecare dată copilul dumneavoastră poate să formeze un sistem de canal mai nou și mai nou, mai mare și mai mare în vederea jocului mai plin de experiență. proiectarea și construirea pistei de apă pune la încercare abilitățile, îndemânarea copiilor creativi. În timpul găsirii celor mai bune soluții mai mult li-i se dezvoltă gândirea lor logică, cunoștința lor tehnică și imaginația.

Pistă de apă AquaPlay Adventure Land aventuri sub cascadă cu 2 figurine în turnul de munte și cu tun de apă

Pista de apă Adventure Land din atelierul producătorului AquaPlay este o jucărie excepțională pentru băieții și fetițele de la vârsta de 3 ani. Pista modernă de apă conține doi marinari foarte curajoși, căpitanul urs Bo și crocodilul Swen, care trec sistemul aventuros de canal pe 2 bărci confortabile. Pe cei doi marinari îi așteaptă lacul de munte cu cascadă, pe care îl pot porni într-un mod mecanic prin ridicarea ecluzei. Cel mai înalt punct al turnului este un tobogan barcă prin care bărcile pot aluneca înapoi în sistemul de canal. La tobogan drumul duce prin lift-de barcă practic. Cu ajutorul morii de apă, copii vor avea posibilitatea să regleze puterea curgerii apei și viteza direcției de mers a bărcilor.Marinarilor curajoși le va croi drumul printr-un bârlog misterios și în jurul unei insule periculoase, în timp ce trebuie să acorde o atenție mare la tunul de apă sub care se află locul secret de ascunziș al piraților. 

Asamblarea pistei de apă pentru copii este ușoară cu elemente complementare și izolației de cauciuc, nu se scurge așadar apa rămâne în sistemul de canal și nu curge afară. Cu pista de apă se pot juca oriunde în locuință și de asemenea în grădină datorită sigiliului de calitate. Aceasta s-a fabricat din material de plastic durabil și nedăunător naturii. În timpul jocului cu pista de apă copii pot observa mișcarea bărcilor, cum alunecă pe tobogan, fluxul apei pe roata de apă, îmbracă rolul de marinar și pirați mici. Sistemul de canal AquaPlay se poate extinde și reconstrui. Produsele AquaPlay se pot combina unul cu celălalt formând chiar și pe baza imaginației proprii. Copii pot forma și un sistem uriaș de canal cu numeroasele accesorii, care oferă multă posibilitate pentru distracția îndelungată.

Pistă de apă AquaPlay Megabridge cu căpitanul Bo, cu ecluză, cu pompă de apă şi pod mare

Pista de apă AquaPlay MegaBridge este o jucărie fantastică de apă cu care se distrează copii de la vârsta de 3 până la vârsta de 7 ani. Sistemul de canal AquaPlay conține figurină de jucărie zâmbitoare - căpitanul urs Bo, moară de apă, vapor cu container, mașinuță, pod mare, macara pentru mutarea mărfii și baraj cu pompă de apă. Pompa de apă servește la pomparea apei din partea inferioară a sistemului de canal în ecluză, al cărui perete se poate trage în sus și marfa poate să pornească instant la drum prin sistemul de canal. Copilul asamblează într-un mod ușor pista de apă, o umple cu apă și instant poate să înceapă distracția cu apă. Pompa de apă se poate achiziționa și ca element separat complementar la jucăria cu apă ca fiecare copil să aibă pompa sa proprie cu apă în vederea jocului mai distractiv. Înălțimea întreagă a jucăriei este de 22 cm, dimensiunile sale sunt de 105*120*22 cm. 

Cu o pistă de apă se joacă chiar și mai mulți copii împreună. Accesoriul superb al pistei de apă Megabridge este un pod mare peste care mașinuța poate să circule deasupra pistei de canal. Cu detaliile bine gândite și diferitele posibilități ale jucăriei AquaPlay devine foarte repede jucăria preferată a copiilor. Asamblarea jucăriei de apă pentru copii este ușoară cu elementele complementare și izolațiile din cauciuc, nu se scurge, așadar apa rămâne în sistemul de canal și nu curge afară. Aceasta s-a fabricat din material de plastic durabil nedăunător naturii. Sistemul de canal AquaPlay se poate extinde și reconstrui. Accesoriile se pot folosi și în mai multe moduri. AquaPlay stimulează fantezia și creativitatea copilului. 

Element complementar AquaPlay element drept pentru pistă de apă, set 2 bc. cu izolație

Elementul complementar AquaPlay este compatibil cu toate pistele de apă AquaPlay. În ambalaj se află 2 bucăți de elemente complementare - element drept cu izolație. Elementul drept - elementul complementar pentru pista de apă AquaPlay s-a fabricat din material de plastic de calitate și durabil, care este maxim de ecologic. Acesta se potrivește perfect la fiecare pistă de apă și a fost realizat cu o izolație de calitate, care ține puternic și apa nu se scurge prin ea. Dimensiunile elementului complementar sunt de 79*52*54 cm. Prețul afișat include un set, care conține 2 bucăți de elemente drepte cu izolație. Elementele complementare sunt bine venite dacă copilul dumneavoastră își dorește să-și extindă pista sa de apă, să lege mai multe piste de apă. 

Element complementar AquaPlay intersecţie T pentru fiecare pistă de apă - set 2 bc. cu izolație

Elementul complementar AquaPlay este compatibil cu toate pistele de apă AquaPlay. În ambalaj se află 2 bucăți de elemente complementare -intersecție T cu izolație. Intersecția T - elementul complementar pentru pista de apă AquaPlay s-a fabricat din material de plastic de calitate și durabil, care este maxim de ecologic. Acesta se potrivește perfect la fiecare pistă de apă și a fost realizat cu o izolație de calitate, care ține puternic și apa nu se scurge prin ea. Dimensiunile elementului complementar sunt de 79*52*54 cm. Prețul afișat include un set, care conține 2 bucăți de intersecții T cu izolație. Elementele complementare sunt bine venite dacă copilul dumneavoastră își dorește să-și extindă pista sa de apă. 

AquaPlay este o companie renumită europeană, care se ocupă de fabricarea jucăriilor interesante de apă în design de piste de apă. Pista de apă AquaPlay a fost proiectată în Suedia și fabricată în Germania. AquaPlay este o pistă unică de apă, care provine din Suedia. Prin intermediul jucăriei AquaPlay copii fac cunoștință cu proprietățile fizice ale apei, vor avea propria lor pompă mică de apă și sistemul de canal. AquaPlay conține multe accesorii, pe care le poate analiza micul dumneavoastră explorator: principiul înotului și scufundării, funcționarea pompei de apă și a morii de apă, modul montării și realizarea sistemului de canal.

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni138*88*47 cm
Inaltimea produsului47 cm
Dimensiunile ambalajului28*52*51 cm
Lungime intreaga138 cm
Filtru UVDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate3,8 kg
Culoareaalbastru
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...