Set pătuț de păpușă lângă pătuț de copil cu pult de înfășat Violette Baby Nurse 2în1 Smoby cu păpușă, care face pipi și marsupiu, sticlă de biberon și hăinuță

Detalii privind produsul

Pătuț de păpușă lângă pătuț de copil cu pult de înfășat, cu păpușă de jucărie, care face pipi, marsupiu și sticlă de biberon și hăinuță este un set excepțional de jucărie ca și cadou, care îi cucerește inima fiecărei fetițe grijulii deja de la vârsta de 2 ani. Setul de jucărie se poate achiziționa la preț redus și nu numai pe fața copiilor va reda zâmbet, ci și părinții vor fi mulțumiți că pot economisi. Jucăriile se completează minunat una pe cealaltă, fiecare cameră de copil o transformă într-una mai familiară și asigură și distracția în comun a mai multor copii. În timpul jocului vor îmbrăca diferite roluri, pot fi bone mici și mămici grijulii astfel că în timpul jocului vor fi mai aproape de lumea adulților, li-i se dezvoltă modul de gândire logică, fantezia și de asemenea imaginația datorită producătorului franțuzesc Smoby, care timp de ani îi copleșesc pe copii cu jucării de calitate de top într-un aspect de clasa întâi.

Pătuț de păpușă lângă pătuț de copil cu pult de înfășat Violette Baby Nurse 2în1 Smoby 3 poziții, cu păpușă de jucărie care face pipi și 8 accesorii de la 24 de luni

Pătuț de păpușă lângă pătuț de copil cu pult de înfășat Violette din colecția populară Baby Nurse a producătorului franțuzesc Smoby este o jucărie rezistentă pentru păpușa de jucărie cu o dimensiune de 32-42 cm. Această jucărie minunată o va fascina pe fiecare fetiță de la vârsta de 2 ani. Această jucărie multifuncțională reglabilă în înălțime ascunde în ea un pat de păpușă, un pult de înfășat, care se poate înclina, un set, care dispune de 8 accesorii practice și păpușă de jucărie efect de pipi. Cu această jucărie excepțională din fetița dumneavoastră va deveni o bonă adevărată mică grijulie. Întregul set strălucește într-o nuanță minunată de culoare roz, va deveni decorul fiecarei camere de copil. 

Pătuțul de bebe reglabil în 3 trepte de înălțime îi oferă posibilitate fetiței dumneavoastră ca păpușa ei preferată să fie tot timpul cu ea în timpul somnului. Datorită acestei funcții minunate preferata ei mică va fi mai aproape în timpul somnului de fetița dumneavoastră, o poate mângâia, îi poate ține mâna, va putea să aibă grijă de păpușa ei de jucărie potrivit. Pultul de înfășat într-un design modern cu buline funcționează bine și ca perete de protecție, dar înclinat pe pătuțul de păpușă se transformă instant într-un pult de înfășat. Partea inferioară a pătuțului oferă un spațiu larg de depozitare pentru depozitarea accesoriilor și ustensilelor. Setul conține o oliță în care păpușa la nevoie poate să facă pipi, biberon, cutii de cremă, pudră și plasturi.

Marsupiu pentru păpușa de jucărie Violette Baby Nurse Smoby

Marsupiul Violette pentru păpușa de jucărie din colecția Baby Nurse a producătorului franțuzesc Smoby este un accesoriu minunat pentru fetițele, care își poartă cu plăcere în brațele lor păpușa lor de jucărie preferată ca și mămicile adevărate. Marsupiul este recomandat de la 3 ani. Marsupiul este potrivit pentru păpușa de jucărie cu o înălțime de 32-42 cm. Marsupiul este într-o culoare de bază roz, este decorat cu buline moderne colorate, care oferă un zâmbet pe obrazul fiecărei prințese mici. Copii observă cu plăcere că păpușa lor de jucărie este un bebeluș adevărat, o hrănesc, vorbesc cu ea, îi fac baie, o îmbracă și o poartă oriunde cu ei. De aceea în marsupiu găsiți un accesoriu foarte practic astfel că, îl poate purta pe cel mic în 2 forme - cu fața cu direcția de mers și chiar și față în față. 

Biberon pentru păpușa de jucărie Baby Nurse cu lapte, care scade roz de la 12 luni

Biberonul de jucărie cu lapte care scade Baby Nurse aparține în colecția seriei de Aur a producătorului Smoby. Biberonul pentru păpușa de jucărie are o înălțime de 12,5 cm. În timpul hrănirii păpușii de jucărie mica bonă experimentează că, laptele din biberon scade și curge în burtica păpușii de jucărie astfel că, hrănirea păpușii de jucărie va deveni într-adevăr precum cea reală pentru fetiță. Jucăria este potrivită pentru copii de la vârsta de 12 luni. 

Hăinuță pentru păpușa de jucărie Baby Nurse Smoby 32 cm

Hăinuța pentru păpuşa de jucărie Baby Nurse este potrivită pentru orice păpuşă cu o dimensiune de 32 cm. Puteți alege din 4 feluri de modele minunate, care strălucesc în combinație frumoasă de culori roz, gri și piersică. Copii își vor îmbrăca cu plăcere păpușa lor de jucărie în hăinuțe drăguțe. Puteți alege din următoarele modele de hăinuțe pentru păpușa de jucărieA: hăinuţă roz cu ciorap, B: sacou alb şi pantaloni gri, C: costum galben, D: bluză roz şi salopetă gri. În notificarea comenzii să afișați, care hăinuță o doriți. În set se află o hăinuță.

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un aspect de calitate și unic și funcționalitate. Jucăriile Smoby se fabrică din material din plastic puternic, stabil, care în același timp sunt netede și plăcute, moi la atingere. Jucăriile producătorului lider pe piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunător sănătății, care corespund standardelor de calitate și siguranță europeană. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni52*32*48 cm
Inaltimea produsului48 cm
Dimensiunile ambalajului49*15*58 cm
Lungime intreaga52 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2,6 kg
Note3 positions/ + Doll
Culoarearoz
Potrivit pentru păpușă32 - 42 cm
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...