Set nisipar Sandy BIG cu prelată și leagăn Portique cu structură metalică de la 12 luni

Detalii privind produsul

Setul de jucărie - nisipar Sandy BIG cu prelată și leagăn Portique cu structură metalică este un set perfect de jucărie pentru fiecare băiețel și fetiță la 12 luni, care adoră să se joace în aer liber. Setul de jucărie se poate achiziționa acum la preț avantajos astfel că, veți putea și economisi. Jucăriile avantajoase provin de la producătorii mărcii germane BIG și franțuzești Smoby. 

Nisipar pentru copii Sandy BIG cu capac volum de 239 litri de la vârsta de 12 luni verde

Nisiparul BIG Sandy este unul dintre produsele cele mai populare dintr-o categorie de produse. Datorită volumului nisiparului de la producătorul german BIG, încap 389 kg de nisip. Nisiparul este dotat şi cu un capac, care oferă protecţie împotriva mizeriei. Nisiparul verde în formă tradiţională de pătrat are dimensiuni exterioare de 138*138*24 cm, iar dimensiunile interioare sunt 100*100 cm. Folosirea produsului este recomandată de la vârsta de 12 luni. Un avantaj uriaş al acestuia este practicitatea, deoarece nisiparul poate fi demontat în doar câteva secunde, poate fi mutat altundeva şi poate fi asamblat din nou foarte repede. Capacul pliabil face parte din ambalaj, a cărui suprafaţă este completată cu o pistă scobită astfel că, copilul, pe lângă joaca cu nisip se va putea juca și cu mașinuța. Dacă pista de drum va fi umplută cu apă va avea un canal de nave. Capacul este accesoriul foarte important şi de nelipsit a nisiparului, deoarece va proteja perfect nisipul de excrementele animalelor şi de mizeriile, care sunt suflate de vânt în acesta.

Copii se vor putea juca ore întregi în acest nisipar. Pentru siguranţa copiilor marginile nisiparului sunt rotunjite. Producătorul german BIG ţine cont şi de modul practic, deoarece dacă vă doriți să depozitați nisiparul în interior pe timpul iernii este îndeajuns doar să-l ștergeți cu o lavetă umedă astfel că, instantaneu va fi curat și gata pentru depozitare. Nisiparul BIG Sandy conține un filtru UV, care protejează culorile de razele fierbinți ale soarelui astfel că, acestea nu-și vor pierde din strălucirea lor nici după ani. Produsele BIG sunt testate în instituţii independente, care garantează calitatea produselor. Producătorul BIG oferă 3 ani de garanţie pentru produsele sale.

Leagăn pentru copii Portique Plus Smoby cu structură metalică 180 cm înalt de la vârsta de 12 luni

Smoby Portique Portique Plus este un leagăn stabil cu structură metalică, recomandat copiilor de la vârsta de 12 luni, într-o combinaţie de culori de verde-portocaliu. Este vorba despre un leagăn confortabil cu structură solidă şi masivă. Scaunul leagănului este ergonomic, astfel este asigurat confortul bebeluşului chiar şi pe parcursul legănatului timp de mai multe ore. Siguranţa bebeluşului este asigurată de cadrul protector. În timpul legănatului copilul este susţinut din toate părţile. Părţile leagănului conţin filtru UV, care protejează culorile împotriva decolorării, astfel că vor rămâne vii. Capacitatea maximă de greutate a leagănului Portique Plus cu structură metalică este 50 kg. Acesta este ideal pentru folosirea în exteriorul casei, în grădină sau în curte. Cu acest leagăn distracţia este garantată.

Caracteristici

 • aspect unic
 • structură metalică rezistentă
 • cadru demontabil
 • plastic rezistent, totuşi plăcut la atingere
 • sarcina utilă este 50 kg
 • înălţime 180 cm
 • cel mai modern design
 • scaun ergonomic
 • este recomandat de la vârsta de 12 luni
 • conţine filtru UV protector de culori
 • produs franţuzesc de calitate

Producătorul german BIG fabrică jucării de calitate de top, care dispun de premii interaționale. Logo-ul mărcii este bivolul, care simbolizează puterea, rezistența și robustețea - și acestea sunt caracteristicile mărcii. Marca BIG ține cont de siguranța produselor sale astfel că, materiile prime folosite nu sunt doar de calitate, ci și nedăunătoare sănătății. Smoby este un producător franțuzesc renumit de jucării, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate timp de, decenii. Materialul din plastic din care sunt fabricate jucăriile Smoby este puternic, rezistent și în același timp neted și moale la atingere.

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 12 luni
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni138*138*27 cm
Inaltimea produsului27 cm
Dimensiunile ambalajului117*60*41 cm
Lungime intreaga138 cm
Filtru UVDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate16,8 kg
Capacitate maximă admisă383 kg
Volum L239 l
Note383 kg sand
Culoareaverde
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...