Set nisipar Sandy BIG cu capac de protecţie și babytaxiu cu roţi din cauciuc şi claxon de la 12 luni

Detalii privind produsul

Setul de jucării - nisiparul Sandy BIG cu prelată și babytaxiul Bobby Classic Racer cu claxon electric este un set popular de jucării pentru băieții și fetele de la 12 luni, care iubesc joaca la aer curat. Setul de jucării este la un preț promoțional, așa că la cumpărarea jucăriilor veți economisi mai mult decât la cumpărarea separat. Setul promoțional de jucării de cea mai bună calitate, provine din atelierul renumitului producător german BIG, cu care copilașii dvs. vor avea parte de multă fericire, distracție și vor rezista ani de zile. 

Nisipar pentru copii Sandy BIG cu capac volum de 239 litri de la vârsta de 12 luni verde

Nisiparul BIG Sandy este unul dintre cele mai renumite produse dintr-o anumită categorie. Datorită volumului nisiparului de la firma germană BIG, încape în acesta 389 kg de nisip. Nisiparul este dotat şi cu un capac, care oferă protecţie împotriva poluării. Nisiparul verde în formă tradiţională de pătrat are dimensiuni exterioare de 138*138*24 cm, iar dimensiunile interioare sunt 100*100 cm. Folosirea produsului este recomandată de la vârsta de 12 luni. Un avantaj uriaş al acestuia este practicitatea, deoarece nisiparul poate fi demontat în doar câteva secunde, poate fi mutat altundeva şi poate fi asamblat din nou foarte repede. Capacul pliabil face parte din ambalaj, al cărui suprafaţă este completată cu o pistă, astfel copii în timpul jucatului cu nisip se vor putea juca şi cu maşinuţe mici. Dacă pista este umplută cu apă, copii vor avea un canal de nave. Capacul este un accesoriu foarte important şi esenţial, deoarece apără perfect nisiparul de la excrementele animalelor şi de materiile care poluează şi care sunt suflate în acesta de către vânt.

Copii se vor putea juca ore întregi în acest nisipar. Pentru siguranţa copiilor marginile nisiparului sunt rotunjite. Furnizorul german BIG ţine cont şi de practicitate, deoarece dacă dumneavoastră doriţi să folosiţi nisiparul în timpul iernii în interiorul casei, este de ajuns să ştergeţi doar acesta cu un şerveţel umed şi nisiparul va fi curat şi gata pentru depozitat. Nisiparul BIG Sandy conţine un filtru UV, care apără culorile împotriva razelor fierbinte ale soarelui, de aceea culorile nu se vor decolora nici cu trecerea timpului. Produsele BIG sunt testate în instituţii diferite, care garantează calitatea produselor. Nisiparul este fabricat din plastic de calitate şi stabil. Produsele furnizorului BIG au o garanţie de 3 ani.

Babytaxiu motocicletă Sport Bike Green BIG cu sunete și roți late din cauciuc verzi de la 18 luni

Motocicleta pentru copii Sport Bike este un babytaxiu fantastic pentru copii, cu un aspect în cel mai modern design. Străluceşte într-un aspect de culoare splendidă de negru-portocaliu, de care fiecare mic concurent se va îndrăgosti. Un accesoriu nemaipomenit al motocicletei este modulul electronic, care funcţionează cu baterie CR2032 tip buton. Bateria este doar pentru testare, este necesară schimbarea acestuia. Claxonul electronic emite sunete de pornire de motocicletă, de claxon şi de accelerare. Motocicleta mică este foarte realistică. Rezistenţa la greutate este 25 de kg şi este ideală pentru interior şi exterior. Scaunul BIG are format ergonomic şi este protejat. Deoarece copii stau pe motocicletă cu picioarele îndepărtate, se dezvoltă corect postura lor. Copii vor adora să se joace pe această motocicletă.

Babytaxiul motocicletă este fabricat din plastic de calitate. Structura motocicletei se acomodează în întregime nevoilor copiilor. Volanul este uşor de prins, iar scaunul este foarte confortabil. Copiii, pe această motocicletă îşi dezvoltă echilibrul lor într-un mod activ şi sportiv. Roţile din cauciuc laţi şi de calitate asigură o deplasare sigură şi silenţioasă. Este un mod splendid şi pentru dezvoltarea musculaturii. Motocicleta are un format ergonomic perfect, iar cu un centru de greutate redus este o motocicletă foarte stabilă. Dimensiunile sunt 63*35*36 cm. Înălţimea scaunului de la sol este 29 cm.

Firma producătoare BIG produce jucării de categorie înaltă care au şi premii internaţionale. Logoul mărcii BIG este un bivol, care semnifică puterea, rezistenţa şi masivitatea - şi chiar aceste sunt caracteristicile mărcii. Marca BIG se bazează pe siguranţa produselor sale, materialele folosite sunt nu numai de calitate, dar şi inocive asupra sănătăţii. Un design inconfundabil, tehnici moderne de fabricare şi jucării, care îndeplinesc fiecare nevoie ale copiilor - acesta este BIG.

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 12 luni
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni138*138*27 cm
Inaltimea produsului27 cm
Dimensiunile ambalajului117*60*41 cm
Lungime intreaga138 cm
Filtru UVDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate16,8 kg
Capacitate maximă admisă383 kg
Volum L239 l
Note383 kg sand
Culoareaverde
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...