Set mic dejun Hello Kitty Smoby în geantă cu 9 accesorii

Detalii privind produsul

Setul de mic dejun Smoby pentru copii Hello Kitty este visul împlinit al fiecărei mică prinţesă, care ar dori să servească micul dejun în setul nemaipomenit de mic dejun roz ornat cu motivul pisicuţei drăguţe Hello Kitty. Setul de mic dejun de copii este fabricat din plastic de calitate, care este rezistent, sigur şi plăcut la atingere. Setul de mic dejun de copii este format în design de Hello Kitty, care este plăcut mai ales în cercul fetiţelor. Setul pentru copii de mic dejun conţine 9 accesorii.

Accesoriile se află împachetate într-o geantă splendidă transparentă, care este ornată cu motivul Hello Kitty, astfel copii le pot duce oriunde vor ei. Firma franceză Smoby are la dispoziţie o tradiţie de mulţi ani, şi este o garanţie pentru fabricarea jucăriilor de calitate şi unice pentru copii Dumneavoastră. Dimensiunile setului de mic dejun de copii Hello Kitty 21*5*27 cm. Setul de mic dejun de copii Hello Kitty conţine accesorii nemaipomenite, datorită căreia micul dejun al fetiţei Dumneavoastră va fi şi mai plăcut şi mai vesel.

Setul de mic dejun, care se poate achiziţiona într-o geantă frumoasă transparentă, conţine 2 boluri încântătoare de culoare roz, 2 linguri roz rezistente, un croissant mic, o cutie cu gem şi o pâine prăjită mică. În geanta de mic dejun mai putem găsi o cutie cu cereale şi un fresh de portocale. Cu setul de mic dejun de copii cu un design Hello Kitty puteţi învăţa copii cum să consume un mic dejun sănătos şi regulat, care cu setul Hello Kitty va fi şi mai amuzant. Un avantaj mare al genţii de copii Hello Kitty, este că copii o pot folosi chiar şi separat, ca şi o geantă de mână pentru depozitarea altor jucării. Setul de mic dejun de copii este recomandat mai ales fetiţelor de la vârsta de 3 ani.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni21*5*27 cm
Greutate0,20 kg
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...