Set măsuță de jucărie didactică Activity Table Cotoons Smoby cu sunet lumină și tabletă interactivă cu funcții

Detalii privind produsul

Măsuța didactică Activity Table Cotoons cu sunet și lumină și tabletă interactivă cu funcții este într-adevăr un set minuant de jucărie pentru cei mai mici copii curioși deja de la vârsta de 12 luni. Setul de jucărie se poate achiziționa la preț promoțional și nu numai pe fața copiilor va reda zâmbet, ci și părinții vor fi mulțumiți că pot economisi. Jucăriile se completează minunat una pe cealaltă, fiecare cameră de copil o transformă într-una mai familiară. În timpul jocului li-i s dezvoltă copiilor modul de gândire logică, motorica fină, abilitățile și capacitățile datorită producătorului franțuzesc Smoby, care timp de ani îi copleșește pe copii cu jucării de calitate de top într-un aspect de clasa întâi.

Măsuță didactică Activity Table Cotoons Smoby cu sunet, lumină și multe funcții de la 12 luni

Măsuță didactică de jucărie Activity Table din colecția populară Cotoons este o jucărie minunată multifuncțională didactică pentru copii de la vârsta de 12 luni, care are un efect stimulator asupra abilităților lor cognitive și motorice. Măsuța didactică stă pe 4 picioare puternice, s-a fabricat din material de plastic de calitate, care este neted la atingere. Pe copii dumneavoastră garantat îi vor fascina funcțiile sonore și luminoase ale jucăriei, măsuța de jucărie oferă posibilitate de a dezvolta abilitățile, capacitățile, îndemânarea. Pe copii dumneavoastră abia îi așteaptă labirintul pentru ghidarea mingiuței, catapultă de lansare, oglindă rotativă, dar nu poate lipsi nici toboganul pentru a lăsa biluța. 

Desigur partea importantă a jucăriei didactice o alcătuiesc cuburile colorate pentru potrivirea formelor cu imprimare prin care cu introducerea corectă copilul dumenavoastră face cunoștință cu formele, formele geometrice. Dacă cuburile au ajuns în deschizăturile corecte, acelea așteaptă în piciorul mesei ca să ajungă din nou la joacă. Această jucărie este excepțională pentru stimularea motoricii fine, la cunoașterea unor culori și forme geometrice. Măsuța îi oferă multe posibilități copilului dumneavoastră la dezvoltarea jucăușă. În timpul jocului li-i se dezvoltă copiilor gândirea logică și auzul. 

Tabletă interactivă pentru cei mai mici Cotoons Smoby 2în1 cu sunet şi lumină de la 12 luni

Dezvoltarea abilităților copilului are un efect foarte bun deja de la o fază incipientă la dezvoltarea sa mentală mai târzie. Cu jucăria practică și distractivă ca tableta Cotoons pentru cei mai mici de la compania Smoby într-adevăr va fi ușoară. Tableta de jucărie este recomandată copiilor de la vârsta de 12 luni. La început tableta de jucărie se poate fixa pe pătuțul de bebe sau pe bețele pătuțului. Datorită efectelor sonore și luminoase plăcute, scăzute copilul dumneavoastră se trezește într-un mediu plăcut, care va avea un efect calmant asupra lui. Aspectul tabletei de jucărie pentru cei mai mici este colorat și vesel, designul său jucăuș îi va fascina pe cei mici de la prima vedere. Copilul dumneavoastră poate să descopere și să cunoască formele, culorile și poate să reacționeze și la unele efecte sonore. 

Tableta a fost realizată 2în1. Pe partea cealaltă a tabletei de jucărie se află o tablă de desen interactivă Activity Board pentru memorarea operelor de artă. Tabla magică de desen se poate șterge astfel copilul dumneavoastră îi poate întâmpina pe cei dragi lui cu opere de artă mai noi și mai noi sau oferă o posibilitate minunată pentru exersarea literelor și cifrelor. Datorită tăblii de desen i-i se dezvoltă copilului dumneavoastră de asemenea abilitatea de motorică fină și psihică. Tabla se poate șterge cu o mișcare și distracția poate să înceapă din nou. 

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un aspect de calitate și unic și funcționalitate. Jucăriile Smoby se fabrică din material din plastic puternic, stabil, care în același timp sunt netede și plăcute, moi la atingere. Jucăriile producătorului lider pe piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunător sănătății, care corespund standardelor de calitate și siguranță europeană. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor.

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 12 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni47*47*49 cm
Inaltimea produsului49 cm
Dimensiunile ambalajului49*15*58 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
MuzicalDa
Ambalat în carton I/NDa
Culoareaalbastru
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...