Set măsuță de jucărie didactică Activity Table Cotoons Smoby cu sunet lumină și robot interactiv 1,2,3 Smart cu senzor de mișcare și 2 jucării educative

Detalii privind produsul

Măsuța didactică Activity Table Cotoons cu sunet și lumină și robot interactiv 1,2,3 Smart cu 2 jucării este într-adevăr un set special de jucărie pentru cei mai mici băieți și fetițe deja de la vârsta de 12 luni. Setul de jucărie se poate achiziționa la preț promoțional și nu numai pe fața copiilor va reda zâmbet, ci și părinții vor fi mulțumiți că pot economisi. Jucăriile se completează minunat una pe cealaltă, fiecare cameră de copil o transformă într-una mai familiară. În timpul jocului li-i s dezvoltă copiilor modul de gândire logică, motorica fină, abilitățile și capacitățile datorită producătorului franțuzesc Smoby, care timp de ani îi copleșește pe copii cu jucării de calitate de top într-un aspect de clasa întâi.

Măsuță didactică Activity Table Cotoons Smoby cu sunet, lumină și multe funcții de la 12 luni

Măsuță didactică de jucărie Activity Table din colecția populară Cotoons este o jucărie minunată multifuncțională didactică pentru copii de la vârsta de 12 luni, care are un efect stimulator asupra abilităților lor cognitive și motorice. Măsuța didactică stă pe 4 picioare puternice, s-a fabricat din material de plastic de calitate, care este neted la atingere. Pe copii dumneavoastră garantat îi vor fascina funcțiile sonore și luminoase ale jucăriei, măsuța de jucărie oferă posibilitate de a dezvolta abilitățile, capacitățile, îndemânarea. Pe copii dumneavoastră abia îi așteaptă labirintul pentru ghidarea mingiuței, catapultă de lansare, oglindă rotativă, dar nu poate lipsi nici toboganul pentru a lăsa biluța. 

Desigur partea importantă a jucăriei didactice o alcătuiesc cuburile colorate pentru potrivirea formelor cu imprimare prin care cu introducerea corectă copilul dumneavoastră face cunoștință cu formele, formele geometrice. Dacă cuburile au ajuns în deschizăturile corecte, acelea așteaptă în piciorul mesei ca să ajungă din nou la joacă. Această jucărie este excepțională pentru stimularea motoricii fine, la cunoașterea unor culori și forme geometrice. Măsuța îi oferă multe posibilități copilului dumneavoastră la dezvoltarea jucăușă. În timpul jocului li-i se dezvoltă copiilor gândirea logică și auzul. 

Robot interactiv 1,2,3 Smart Smoby Să ne jucăm de-a v-ați ascunselea și Urmează-mă! cu senzor de mișcare de la 18 luni

Robotul interactiv 1,2,3 Smart din atelierul producătorului franțuzesc Smoby este recomandat copiilor de la vârsta de 18 luni. Acesta dispune cu senzor de mișcare și cu 2 moduri de funcționare. Jucăria robotică se mișcă pe roți și comunică cu indicații vocale cu copii. Jucăria colorată s-a fabricat din material de plastic de calitate și durabil și cu efectele sale sonore-și luminoase asigură o distracție minunată pentru copii.  

Moduri de funcționare:

  • 1,2,3 Pornește! - robotul își acoperă ochii cu mâinile, numără până la 3 și până atunci copilul încearcă să ajungă neobservat aproape de acesta și să apese butonul de pe capul robotului. Dacă se mișcă merge înapoi la linia de start. Jucăria învață răbdare, concentrare și reacție rapidă.  
  • Urmează-mă! - în timpul modului de funcționare de mișcare, copilul primește indicații, robotul exercită diferite mișcări și sarcina copilului este de a le repeta pe acestea. Robotul se poate mișca de jur împrejur la 360°, este foarte mobil, pășește în față și în spate și se învârte de jur-împrejur în timp ce luminează. Prin repetarea mișcărilor copilul își mișcă tot corpul.  

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un aspect de calitate și unic și funcționalitate. Jucăriile Smoby se fabrică din material din plastic puternic, stabil, care în același timp sunt netede și plăcute, moi la atingere. Jucăriile producătorului lider pe piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunător sănătății, care corespund standardelor de calitate și siguranță europeană. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor.

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 12 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni47*47*49 cm
Inaltimea produsului49 cm
Dimensiunile ambalajului49*15*58 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
MuzicalDa
Ambalat în carton I/NDa
Culoareaalbastru
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...