Set măsuță de jucărie didactică Activity Table Cotoons Smoby cu sunet lumină și robot interactiv TIC Smart 3 cu jucărie didactică

Detalii privind produsul

Măsuța didactică Activity Table Cotoons cu sunet și lumină și Robot interactiv Smart TIC 3 cu jucărie este într-adevăr un set rezistent de jucărie rezistentă pentru cei mai mici deja de la vârsta de 12 luni, care dezvoltă capacitățile celor mici în mai multe feluri. Setul de jucărie se poate achiziționa la preț promoțional și nu numai pe fața copiilor va reda zâmbet, ci și părinții vor fi mulțumiți că pot economisi. Jucăriile se completează minunat una pe cealaltă, fiecare cameră de copil o transformă într-una mai familiară. În timpul jocului li-i s dezvoltă copiilor modul de gândire logică, motorica fină, abilitățile și capacitățile datorită producătorului franțuzesc Smoby, care timp de ani îi copleșește pe copii cu jucării de calitate de top într-un aspect de clasa întâi.

Măsuță didactică Activity Table Cotoons Smoby cu sunet, lumină și multe funcții de la 12 luni

Măsuță didactică de jucărie Activity Table din colecția populară Cotoons este o jucărie minunată multifuncțională didactică pentru copii de la vârsta de 12 luni, care are un efect stimulator asupra abilităților lor cognitive și motorice. Măsuța didactică stă pe 4 picioare puternice, s-a fabricat din material de plastic de calitate, care este neted la atingere. Pe copii dumneavoastră garantat îi vor fascina funcțiile sonore și luminoase ale jucăriei, măsuța de jucărie oferă posibilitate de a dezvolta abilitățile, capacitățile, îndemânarea. Pe copii dumneavoastră abia îi așteaptă labirintul pentru ghidarea mingiuței, catapultă de lansare, oglindă rotativă, dar nu poate lipsi nici toboganul pentru a lăsa biluța. 

Desigur partea importantă a jucăriei didactice o alcătuiesc cuburile colorate pentru potrivirea formelor cu imprimare prin care cu introducerea corectă copilul dumneavoastră face cunoștință cu formele, formele geometrice. Dacă cuburile au ajuns în deschizăturile corecte, acelea așteaptă în piciorul mesei ca să ajungă din nou la joacă. Această jucărie este excepțională pentru stimularea motoricii fine, la cunoașterea unor culori și forme geometrice. Măsuța îi oferă multe posibilități copilului dumneavoastră la dezvoltarea jucăușă. În timpul jocului li-i se dezvoltă copiilor gândirea logică și auzul. 

Robot interactiv TIC Smart Smoby cu 3 jucării pentru dezvoltarea abilităților de la 12 luni

Robotul interactiv TIC Smart din atelierul producătorului franțuzesc Smoby este într-adevăr o jucărie modernă electronică, care este recomandată de la vârsta de 12 luni pentru cei mici. Robotul de jucărie într-un aspect unic franțuzesc și aspect minunat de culoare dotat cu multe funcții luminoase și sonore îl va distra pe copilașul dumneavoastră. Copilașul dumneavoastră se va îndrăgosti din prima clipă de jucărie. Jucăria are un efect stimulator asupra dezvoltării abilităților cognitive și motorice ale copiilor în timp ce îl va distra pe copilașul dumneavoastră cu jucării de îndemânare. Cu acest robot superb tot timpul va fi o experiență de joacă. 

Variante de joacă:

  • Recunoașterea părților corpului și așezarea lor la locul potrivit pe baza indicațiilor (cap, mâini, picioare, burtă)
  • Recunoașterea culorii și asocierea (albastru, verde, portocaliu, alb)
  • Mod dansator (redă diferite melodii, la ritm își mișcă capul și îl motivează pe copil la dans)

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un aspect de calitate și unic și funcționalitate. Jucăriile Smoby se fabrică din material din plastic puternic, stabil, care în același timp sunt netede și plăcute, moi la atingere. Jucăriile producătorului lider pe piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunător sănătății, care corespund standardelor de calitate și siguranță europeană. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor.

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 12 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni47*47*49 cm
Inaltimea produsului49 cm
Dimensiunile ambalajului49*15*58 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
MuzicalDa
Ambalat în carton I/NDa
Culoareaalbastru
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...