Set măsuță de jucărie didactică Activity Table Cotoons Smoby cu sunet lumină și premergător cu valiză interactivă Trott

Detalii privind produsul

Măsuța didactică Activity Table Cotoons cu sunet și lumină și premergător cu valiză interactivă este într-adevăr o combinație perfectă de jucărie pentru cei mai mici, care îi dezvoltă în multe feluri pe băieți și fetițe de asemenea de la vârsta de 12 luni. Setul de jucărie se poate achiziționa la preț promoțional și nu numai pe fața copiilor va reda zâmbet, ci și părinții vor fi mulțumiți că pot economisi. Jucăriile se completează minunat una pe cealaltă, fiecare cameră de copil o transformă într-una mai familiară. În timpul jocului li-i s dezvoltă copiilor modul de gândire logică, motorica fină, abilitățile și capacitățile datorită producătorului franțuzesc Smoby, care timp de ani îi copleșește pe copii cu jucării de calitate de top într-un aspect de clasa întâi.

Măsuță didactică Activity Table Cotoons Smoby cu sunet, lumină și multe funcții de la 12 luni

Măsuță didactică de jucărie Activity Table din colecția populară Cotoons este o jucărie minunată multifuncțională didactică pentru copii de la vârsta de 12 luni, care are un efect stimulator asupra abilităților lor cognitive și motorice. Măsuța didactică stă pe 4 picioare puternice, s-a fabricat din material de plastic de calitate, care este neted la atingere. Pe copii dumneavoastră garantat îi vor fascina funcțiile sonore și luminoase ale jucăriei, măsuța de jucărie oferă posibilitate de a dezvolta abilitățile, capacitățile, îndemânarea. Pe copii dumneavoastră abia îi așteaptă labirintul pentru ghidarea mingiuței, catapultă de lansare, oglindă rotativă, dar nu poate lipsi nici toboganul pentru a lăsa biluța. 

Desigur partea importantă a jucăriei didactice o alcătuiesc cuburile colorate pentru potrivirea formelor cu imprimare prin care cu introducerea corectă copilul dumenavoastră face cunoștință cu formele, formele geometrice. Dacă cuburile au ajuns în deschizăturile corecte, acelea așteaptă în piciorul mesei ca să ajungă din nou la joacă. Această jucărie este excepțională pentru stimularea motoricii fine, la cunoașterea unor culori și forme geometrice. Măsuța îi oferă multe posibilități copilului dumneavoastră la dezvoltarea jucăușă. În timpul jocului li-i se dezvoltă copiilor gândirea logică și auzul. 

Premergător și valiză didactică Trott Cotoons 2în1 Smoby cu sunet, lumină cu 8 funcții de la 12 luni

Premergătorul Cottons Trott 2în1 pentru cei mai mici de la vârsta de 12 luni este un accesoriu auxiliar minunat colorat, multifuncțional la punerea primilor pași. Datorită aspectului unic franțuzesc cu efecte sonore și luminoase  va deveni foarte repede jucăria preferată a copilașului dumneavoastră în timp ce va avea un efect stimulator și asupra dezvoltării sale. Datorită realizării sale cu roți late, premergătorul pentru copii este stabil, sigur și ține puternic în timpul plimbării. Valiza didactică cu funcție se poate scoate ușor din premergător și copilașul dumneavoastră sepoate juca și separat cu aceasta. Mânerul premergătorului este de - 47 cm . Acesta este la o înălțime ideală pentru copii mici, dar se poate rezema confortabil de acesta și nu va pica. Premergătorul este dotat și cu frână practică, care împiedică răsturnarea premergătorului. 

Panoul didactic în formă de valiză oferă multe posibilități de joacă, care au un efect stimulator asupra dezvoltării abilităților motorice. Jucăria este formată cu multe funcții diferite și are un aspect foarte frumos, colorat.  Se va auzi un sunet plăcut dacă copilul va așeza cuburile în jucăria pentru căutarea formelor. Butoanele colorate ale premergătorului, ochii curioși din partea superioară, toate dezvoltă abilitățile celui mic. Prin jucărie copilul face cunoștință cu, culorile și diferite forme, îi va preocupa atenția pentru un timp îndelungat. Cu ajutorul mânerului, panoul se poate muta ușor, copilașul dumneavoastră îl poate duce oriunde cu el.

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un aspect de calitate și unic și funcționalitate. Jucăriile Smoby se fabrică din material din plastic puternic, stabil, care în același timp sunt netede și plăcute, moi la atingere. Jucăriile producătorului lider pe piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunător sănătății, care corespund standardelor de calitate și siguranță europeană. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor.

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 12 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni47*47*49 cm
Inaltimea produsului49 cm
Dimensiunile ambalajului49*15*58 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
MuzicalDa
Ambalat în carton I/NDa
Culoareaalbastru
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...