Set măsuţă roz interactivă Cotoons Smoby cu funcţii şi carusel cu figurine dansatoare şi melodii

Detalii privind produsul

Uneori este foarte greu să găsim jucării de copii de calitate şi distractive. Setul de jucărie Smoby este alegerea ideală, deoarece conţine două jucării de calitate, o măsuţă interactivă roz şi un carusel Cotoons Merry. Setul avantajos de jucării, de la marca renumită franceză Smoby, va oferi bucurie chiar şi părinţilor cu preţul său convenabil. Copiii se vor juca cu drag cu aceste jucării, în timp ce se dezvoltă abilităţile şi aptitudinile lor.

Masă interactivă pentru joacă Cotoons Smoby cu funcţii, sunet şi lumină de la vârsta de 12 luni roz

Masa interactivă de joacă Smoby Cotoons este o măsuţă electronică cu funcţii de muzică şi de lumină, pentru copii de la vârsta de 12 luni. Măsuţa de joacă este fabricată din plastic de calitate, cu margini rotunjite şi cu numeroase funcţii. Într-un colţ se află o floare mare colorată, cu 4 petale colorate, iar fiecare petală a fost fabricată pentru cuburi cu diferite forme.

Înălţimea întreagă a măsuţei este 49 cm, iar dimensiunile sale sunt 47*47*49 cm. În faţa florii se află un palmier, care este compus din 5 cercuri colorate, în culoare roz, verde, albastră, portocalie şi galbenă. Micuţii vor putea asambla şi dezasambla jucăria de la cel mai mare cerc, până la cel mai mic. Axa mijlocie este realizată cu flori verzi şi cu imaginile figurinelor Cotoons. Centrul de distracţie pentru copii funcţionează cu 2 baterii LR44.

Carusel Cotoons Merry Smoby cu figurine de poveşti dansatoare şi cu melodii de la vârsta de 12 luni

Caruselul Smoby Cotoons Merry pentru copii este recomandat pentru cei mai mici copii, iar după ce este pornit se roteşte şi redă melodii plăcute. Pe carusel stau 3 figurine Cotoons - broasca verde Wabap, floarea galbenă-portocalie Tulip şi maimuţa maro Moki, care sunt eroii serialului Cotoons, de la compania Smoby. Dimensiunile caruselului plastic de copii cu figurine dansatoare sunt 22*22*10 cm.

Această jucărie unică va atrage îndată şi va capta atenţia micuţilor pe o perioadă lungă de timp. Caruselul drăguţ pentru copii este realizat în culoare albastră cu umbrelă de soare în mijloc şi completat cu culoare veselă verde. Jucăria dezvoltă abilităţile motrice şi fantezia copilului.

Compania franceză Smoby, care face parte din producătorii de încredere de jucării pentru copii, se ocupă cu producerea jucăriilor de înaltă calitate pentru copii, într-un design minunat. Plasticul, din care sunt fabricate jucăriile Smoby, este rezistent şi durabil, plăcut de catifelat pentru mânuţele micuţilor. Marginile produselor Smoby sunt rotunjite, astfel încât copiii să se joace mereu în siguranţă. Culorile strălucitoare ale jucăriilor Smoby au un efect foarte bun asupra dezvoltării fanteziei şi imaginaţiei.

Doprava nad 39€ RO
Descriere tehnică
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...
Întrebări despre produs
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
captcha