Set mare de ceai Hello Kitty Écoiffier cu 33 de accesorii, roşu-roz

Detalii privind produsul

Setul de ceai Hello Kitty ÉCOIFFIER este visul împlinit al fiecărei fetițe, care tânjește după propriul ei set de ceai elegant și să organizeze o după masă de ceai plăcută pentru prietenele sau mama ei. Setul de ceai pentru copii este fabricat în stilul pisicuței drăguțe renumite și foarte populare Hello Kitty, pe care o iubește fiecare fetiță din întreaga lume. Setul de ceai Hello Kitty pentru copii este fabricat din materiale de înaltă calitate și foarte plăcute, care sunt de asemenea foarte durabile și sigure pentru toți copii de la 18 luni. Setul de ceai cu motivul Hello Kitty pentru copii este alcătuit din 33 de accesorii elegante care cu siguranță nu pot lipsi din nicio bucătărie pentru copii. Setul de ceai nu este potrivit doar în fiecare bucătărie, ci și pentru fiecare petrecere a copilului. 

Setul de ceai Hello Kitty este ideal mai ales pentru fetițele de la 18 luni și datorit designului său vesel se vor bucura de multă distracție cu setul de ceai. Producătorul franțuzesc Écoiffier este o companie renumită  cu o garanție de fabricare a jucăriilor de calitate și sigure pentru copii. Setul de ceai Hello Kitty pentru copii este decorat în culoare roz deschis și de culoare frumoasă roșie, care formează împreună o combinație de culori frumoase de fetițe. Toată vesela, care este inclusă în acest set Hello Kitty este decorată cu poza acestei pisicuțe drăguțe făcând designul complet al acesteia nu doar modern și elegant, ci și jucăuș și vesel. 

Setul Hello Kitty pentru copii conține 4 farfurii în formă pătrată, un set de tacâmuri format din 4 furculițe, 4 cuțite, 4 lingurițe, pahare roșii pentru băuturi, un mic recipient de lapte sau smântănă, 4 cești frumoase cu mâner și farfurioară, un bol mic și zaharniță și un ceanic roșu, frumos pentru a pregăti cel mai gustos ceai. Cu setul de ceai Hello Kitty pentru copii micuța dumneavoastră prințesă se va simți ca o gazdă reală. În același timp, datorită setului de ceai fetița dumneavoastră va dobândi cunoștințe despre pregătirea mesei, servirea oaspeților și servirea gustărilor. Produsul respectă standardele europene stricte de calitate și siguranță. 

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni45*30*13 cm
Dimensiunile ambalajului60*40*20 cm
Greutate0,37 kg
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...