Set mare de ceai Bubble Cook Écoiffier cu 34 de accesorii de la 18 luni

Detalii privind produsul

Setul de ceai Bubble Cook este un set superb și modern cu vase care este accesoriul ideal al fiecărei bucătării de jucărie. Setul de ceai oferă bucurie fiecărei fetițe care dorește să-și invite prietenii la un ceai în natură sau în cameră. Setul de ceai pentru copii a fost fabricat din material de plastic de calitate care este catifelat la atingere. Materialele folostie corespund cerințelor severe europene de calitate și au și certificate de calitate. Écoiffier este o firmă franzuzească ce este garanția pentru fabricarea jucăriilor pentru copii de înaltă siguranță și de calitate.

Cu setul de ceai pentru copii micuții o să petreacă multe clipe vesele și vor învăța bazele de pregătirea mesei și de servire. Dimensiunile setului de ceai Bubble Cook sunt de 28,5x19x8,5 cm. Setul de ceai pentru copii este potrivit în special fetițelor de la 18 luni, care vor să se simte un adevărat gospodine. Setul de ceai pentru copii Bubble Cook este de culoarea roz, verde, portocaliu, Setul de ceai conține 34 de accesorii cu care micuța prințesă poate organiza o după masă superbă lângă un ceai.

Vasele de jucărie pentru bucătăria de cea mai bună calitate sunt identice cu cele reale. În setul de ceai pentru copii se află 4 cești de culoarea roz cu farfurie mică, 4 farfurii pătrate de culoarea verde, 4 pahare roșii, tacâmuri portocalii care sunt alcătuite din furculiță, cuțit și linguriță pentru ceai, o ceașcă mare modernă de culoarea portocalie cu suport pentru zahăr, suport pentru frișcă de culoarea roz și o oală roșie cu capac. Fiecare vas este așezat pe o tavă mare verde, deci micuța gospodină își poate servi musafirii cu cea mai mare comoditate. Fiecare accesoriu se asortează perfect și formează o armonie cu setul de ceai. Setul de ceai este accesoriul ideal pentru bucătăria de jucărie sau pentru mașină de servit.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni28,5*19*8,5 cm
Dimensiunile ambalajului60*40*25 cm
Greutate0,40 kg
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...