Set din lemn pentru excursie Little Bear's Picnic Tender Leaf Toys alimente în geantă

Detalii privind produsul

Setul din lemn pentru excursie Little Bear's Picnic este într-adevăr un cadou minunat pentru fiecare copil de la vârsta de 3 ani, care pornește cu plăcere la picnic în natură. Setul bogat cu 12 bucăți realizat cu motiv de urs este ascuns în geantă de textil de calitate. În set se află farfurii, o față de masă foarte frumoasă pentru așezarea pe aceasta a alimentelor din lemn, flacon de cacaco, măr, căpșună, ouă cu două părți și diferite ingrediente pentru pregătirea sandwich-ului. Setul de picnic din lemn este o jucărie minunată atât pentru joaca în interior, cât și în exterior. Setul excepțional pentru picnic este munca designerilor de rangul întâi și a artizanilor experimentați a mărcii Tender Leaf Toys direct din Marea Britanie. 

Lumea vie de culoare și designul real britanic are un efect stimulator asupra dezvoltării fanteziei, creativității, stimulează curiozitatea de copil. Setul de picnic îl va distra pentru un timp îndelungat pe copilașul dumneavoastră, va servi chiar și mai multe generații. Frații și prietenii vor porni cu mare bucurie la picnic cu pachețelul mic pe umărul lor. Setul din lemn este un produs de calitate de top, care creează o atmosferă de neuitat în timpul distracției, în timpul jocului li-i se dezvoltă celor mici motorica fină, abilitatea de comunicare, modul de gândire logică și imaginația. Designul real britanic îi va cuceri nu doar pe copii, ci de asemenea și pe părinții lor, va decora fiecare cameră de copil și creează o atmosferă familiară.

Fiecare element în parte a jucăriei pentru copii este prelucrat cu grijă aproape până  la detalii, pe copii îi așteaptă posibilitate nouă de joacă zilnică. Accesoriile colorate cuprind în sine obiceiurile tradiționale britanice. În timpul jocului li-i se dezvoltă celor mici simțul de frumusețe estetică, învață să vadă lucrurile din propriul lor unghi, li-i se stârnește încrederea în sine și se dezvoltă creativ pe ei înșiși. Suprafața din lemn netedă prelucrată cu grijă și vopseaua nedăunătoare sănătății garantează distracția sigură și fără griji a copilului, dezvoltarea sa, cunoașterea formelor și culorilor noi într-un mod jucăuș. 

Unele jucării care poartă marca Tender Leaf ascund în ele mesajul unicității și tradiției britanice în timp ce contribuie la dezvoltarea fizică și sufletească a copilului și la îmbogățirea creativității sale. Stilul obișnuit englezesc care se remarcă în materialele de bază, forme și culori stimulează curiozitatea și fantezia copiilor. Datorită normelor înalte ecologice și de etică ale producătorului jucăriile dispun de certificat ICTI, care garantează în același timp un management forestier durabil și reponsabil. Jucările din lemn corespund cerințelor stricte de siguranță și standelor Uniunii astfel că, joaca cu acestea este pe deplin sigură. 

Caracteristici

  • Set de picnic din lemn
  • Set cu 12 bucăți
  • Aspect elegant britanic
  • Jucărie pentru mai multe generații
  • Îi dezvoltă în mai multe feluri pe băieți și fetițe
  • Produs ecologic, corespunde cerințelor UE
  • Jucărie rezistentă de la compania Tender Leaf
  • Potrivită de la vârsta de 3 ani
Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaDesigned in Great Britain
Dimensiuni19*9*16 cm
Dimensiunile ambalajului27*10*22 cm
Piese puzzle12
Culoarearoșu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...