Set jucărie interactivă Clever Cubes Smart Smoby și scoică de echilibru cu pernă Cosy

Detalii privind produsul

Cubul interactiv Clever Cubes și scoica de echilibru cu pernă Cosy este un set perfect de jucărie pentru dezvoltarea multiplă a băieților și fetițelor hiperactive și curioși. Setul de jucărie se poate achiziționa la preț redus și nu numai pe fața copiilor va reda zâmbet, ci și părinții vor fi mulțumiți că pot economisi. Jucăriile se completează minunat, îi vor distra pe cei mici pentru un timp îndelungat. În timpul jocului li-i se dezvoltă modul lor de gândire logică, abilitățile lor cognitive, motorica fină, fantezia și imaginația datorită producătorilor franțuzesc Smoby și german BIG, care unesc în produsele lor designul modern, cea mai bună calitate și funcționalitate.

Jucărie interactivă Clever Cubes Smart Smoby cu 3 jocuri educative, culori și cifre de la 24 de luni

Jucăria interactivă Clever Cubes din ediția Smart a producătorului franțuzesc Smoby este recomandată de la vârsta de 24 de luni. Partea jucăriei inteligente este un senzor electronic în formă de pană cu ajutorul căreia copilul învață culorile și cifrele. În ambalaj se află 9 bc. de cuburi colorate indicate cu cifre și imagini. Jucăria cu efect sonor oferă 3 variante de joacă, care dezvoltă abilitățile cognitive și motorice ale copiilor. 

Variante de joacă:

  • Recunoașterea culorilor - însușirea culorilor de bază 
  • Recunoașterea cifrelor - însușirea cifrelor-dezvoltarea memoriei-și concentrării
  • Mod liber de funcționare - copilul se  poate juca liber cu cuburile de ex. poate să construiască turn

Scoică de echilibru cu pernă Cosy BIG leagăn-tobogan-cățărător-nisipar-piscină de la 12 luni

Scoica de echilibru Cosy completată cu pernă este o jucărie modernă și efectiv o jucărie dezvoltatoare multifuncțională din atelierul producătorului renumit german BIG, care este potrivită pentru băieții și fetițele deja de la vârsta de 12 luni. Scoica de echilibru este un accesoriu excepțional de dezvoltare a mișcării, în timpul jocului se dezvoltă fără să se observe într-un mod natural echilibrul și capacitatea de concentrare, care mai târziu ajută la ușurarea învățării. Produsul se poate folosi și cu caracter terapeutic, aspectul acestuia trezește un sentiment de siguranță, balansarea pătuțului sau oferă îmbrățișarea de încredere a părintelui. Scoica de echilibru se poate folosi și în mai multe moduri, copii se pot balansa în aceasta, se pot legăna, se pot învârti, se pot juca cu jucăriile lor preferate în scoică, dar o pot chiar și întoarce și din scoică se va transforma instant într-un tobogan sau un scaun. 

Scoica de echilibru se poate folosi de asemenea în interior și în exterior-ca și piscină, nisipar, cățărător. Logo-ul mărcii BIG este bivolul, pe care îl caracterizează puterea, rezistența și masivitatea - și exact acestea sunt caracteristicile mărcii. Punctul principal al mărcii BIG este siguranța jucăriilor, iar materialele utilizate nu sunt doar de calitate, ci și reciclabile și nedăunătoare sănătății. 

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un aspect de calitate și unic și funcționalitate. Jucăriile Smoby se fabrică din material din plastic puternic, stabil, care în același timp sunt netede și plăcute, moi la atingere. Jucăriile producătorului lider pe piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunător sănătății, care corespund standardelor de calitate și siguranță europeană. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor.

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni23*22*11 cm
Dimensiunile ambalajului28*7*30 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate0,45 kg
ObservaţieBattery: 3 x AAA/LR03 not included
Culoareagri
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...