Set de 7 jocuri sportive Jardin&Saisons Écoiffier

Detalii privind produsul

Écoiffier setul de jocuri sportive Jardin&Saisons este o jucărie frumoasă și distractivă potrivită pentru fetițe și băieți de la vârsta de 3 ani. Setul de jocuri conține popice, peștișori, golf, polo, mingiuțe în pahar și o farfurie zburătoare. Acest set poate fi folosit atât în exterior, cât și în interior. Așadar copii își pot scurta zilele călduroase de vară jucându-se cu acest set, dar și zilele friguroase der iarnă, când sunt obligați să stea închiși în casă. Jucăriile sun confecționate din plastic, ușoare, dar rezistente, în culori naturale așadar vor rezista mulți ani. Jocurile pentru exterior sunt jocurile atemporale care vor bucura mai multe generații la rând.

Setul de jocuri pentru copii pentru exterior este o modalitate foarte bună pentru a se asigura că vor petrece mai mult timp în aer liber. În afară de faptul că este o opțiune de a-și scurta zilele, setul de jocuri ajută la dezvoltarea abilitățillor motorii. Copii învață cum să respecte regulamentul, cum să coopereze și să concureze între ei. Este un cadou ideal pentru fete și băieți cărora le place mișcarea în aer liber. 

Écoiffier este un producător francez, care produce jucării pentru copii de înaltă calitate. Écoiffier îndeplinește toate criteriile europene, de aceea jucăriile marca Écoiffier sunt potrivite chiar și pentru cei mai mici copii. În lume ne întâlnim cel mai des cu produse din China, iar produsele Écoiffier cu siguranță se disting de acest fel de produse. Produsele Écoiffier având design-urile originale în tendințe moderne și calitatea de mare înălțime la un preț satisfăcător. Deasemnea marca Écoiffier este interesată de natură de aceea este membrul programelor Eco Emballage și Der Grüne Punkt. Folosește materiale reciclabile, culori naturale inocive, de aceea garantează distracția, dar și siguranța copiilor dumneavoastră.

Doprava 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Ambalat în carton I/NDa
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...