Set de sport pentru grădină Sport Écoiffier 7 feluri de jocuri

Detalii privind produsul

Setul de sport, Écoiffier formează o jucărie multifuncţională şi distractivă pentru fetiţele şi băieţii de la vârsta de 36 de luni. Setul de jucării conţine jocuri tradiționale, cum ar fi bowling, jucărie de pescuit, golf, polo, aruncare de mingi şi frisbee. Un astfel de set de jucării sportive este ideal pentru distracția în aer liber și în interior. Copii îşi pot petrece zilele de vară, dar şi serile lungi reci şi ploioase cu acesta. Jucăriile s-au fabricat din material de plastic uşor, rezistent și sunt vopsite cu vopsele nedăunătoare sănătăţii astfel că, vor ține mulți ani.

Utilizarea jucăriilor le dezvoltă copiilor motorica fină şi tare, abilitatea de mişcare, spiritul de echipă şi competitivitatea. Acestea sunt jucării ideale atât pentru fetele, cât și pentru băieţii, cărora le place să petreacă timpul în aer liber şi să se miște activ. Setul de jucării le oferă celor mici o joacă perfectă pentru a petrece mai mult timp în aer liber, în aerul proaspăt. Acestea nu oferă doar o simplă distracție, ci ajută şi la dezvoltarea mentală.

Producătorul Écoiffier este un producător franţuzesc, care se ocupă doar de fabricarea jucăriilor de calitate pentru copii. Produsele sale îndeplinesc toate standardele europene, deci jucăriile sunt potrivite şi pentru cei mai mici. Acum când suntem invadați de produsele de pe piața chinezească, Écoiffier încearcă să se abată de la această tendință în primul rând printr-un design unic, care este în conformitate cu standardele de siguranţă în timpul procesului de producție și, nu în ultimul rând oferă calitate la un preţ rezonabil. Copii nu numai că se vor distra bine cu acest set sportiv pentru grădină , ci vor petrece mai mult timp în aer liber, în aerul curat și, nu în ultimul rând, acesta este un accesoriu perfect pentru a lega prietenii și a le consolida.

Doprava 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiunile ambalajului50*11*36 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate1,27 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...