Set joc de construit Peppa Pig PlayBIG BLOXX 4 figurine pentru vârsta cuprinsă între 1,5-5 ani

Detalii privind produsul

 Setul, care conține 4 bucăți de jocuri de construi PlayBIG Bloxx Peppa Pig este o jucărie fantastică pentru copii de la vârsta de 18 luni. Purceluşa Peppa îi distrează pe copii timp de ani prin intermediul televizorului și le oferă multe minute fericite astfel că, fără îndoială de acest joc de construit se vor îndrăgosti  atât fetițele, cât și băieții instant. Din elementele jocului de construit copii vor putea forma acele locuri unde purcelușa Peppa își petrece cu plăcere timpul cu familia. În jocul de construit copilașul dumneavoastră găsește 4 figurine. Jocul de construit  le oferă multe posibilități copiilor pentru distracția îndelungată. Cel mai minunat lucru în jocul de construit BIG este faptul că, este compatibil cu, cuburile Lego astfel că vor putea combina elementele de jucărie și vor putea realiza orice fel de clădire. 

Cuburile de construit Lego şi BIG pentru copii sunt nu numai distractive şi amuzante, dar au o importanţă mare şi în dezvoltarea copilului. Dacă micuţul planifică, propune, inventează, construiește, demontează orice casă sau buncăr, se va dezvolta fantezia, imaginaţia şi gândirea lui creativă. Când se gândeşte cum se potrivesc unele cuburi unul cu celălalt, își dezvoltă gândirea logică. Mai mult, cu aceste jucării asamblabile pentru copii li-i se vor dezvolta abilităţile de mişcare, motorica fină și copii vor face cunoştinţă și cu culorile, formele şi vor învăţa lucruri noi. Cumpărați această jucărie de construit fabuloasă, splendidă şi colorată pentru copii dumneavoastră, pentru ca ei să creeze, să inventeze lucruri noi, să se distreze şi să îşi dezvolte creativitatea la maxim.

BIG este un producător german renumit, care este între primii în lume privind fabricarea jucăriilor din plastic de calitate excelentă pentru copii. Simbolul lui este bivolul, care se caracterizează prin: putere, robustețe și rezistență, acestea sunt calitățile care reprezintă fiecare jucărie BIG pentru copii. Această marcă a câștigat încrederea părinților, le laudă mai ales pentru siguranța sa dovedită și deoarece fabricarea jucăriilor se realizează din materii nedăunătoare sănătății și reciclabile cu cea mai avansată tehnologie de fabricare. Jucăria are o garanție de 3 ani și plasticul conține un filtru UV special, astfel jucăria îşi va rămâne frumoasă și strălucitoare ca și în prima zi. Producătorul german este garanție pentru calitate, unicitate și siguranță ca niciodată să vă faceți griji dacă copii dumneavoastră se joacă.

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni21*18*12 cm
Dimensiunile ambalajului40*30*25 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate0,2 kg
Observaţie4 x set
Culoareaverde
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...