Set de fructe și legume în plasă 100% Chef Écoiffier de la 18 luni

Detalii privind produsul

Setul de fructe și legume Écoiffier 100% Chef împachetat în neț practic este accesoriu ideal pentru bucătărie de joacă. Setul fructe și legume în neț pentru copii a fost fabricat din material de plastic de calitate și rezistent care este catifelat și plăcut la atingere. Firma franzuzească Écoiffier este garanție pentru fabricarea jucăriilor pentru copii de înaltă calitate și de siguranță.  În neț se găsește fiecare fructe și legume sănătoasă care nu poate lipsi din bucătăria de joacă.

Fiecare accesoriu corespunde cerințelor europene de siguranță și de calitate. Dimensiunile setului de alimente în neț este de 12x10x30 cm. Setul de joacă 100% Chef în neț conține tot de ceea ce are nevoie copilul dumneavoastră pentru prepararea unei salate cu fructe și legume . Setul Chef 100% în neț pentru copii conține 2 lămâi, 2 portocale sănătoase, 2 pere dulce, 2 mere plin cu vitamine, 2 banane și legume ca și sum este 2 roșii și salata verde.

Din setul de alimente nu poate lipsi nici dulcurile ca și o cutie de înghețată, o cutie de cozonac gustos și colorat și nu în ultimul rând suc de fructe. Fiecare accesoriu se asortează perfect unul de celălalt și asceptul lor real este foarte identic cu alimentele cele reale. Setul de alimente pentru copii în neț este recomandat în special fetițelor de la 18 luni. Setul de alimente pentru copii este un produs foarte recunoscut și iubit pentru bucătărie de joacă sau supermarket, și cu ajutorul lui o să poate facă mai ușor diferența între fructe și legume.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni12*10*30 cm
Dimensiunile ambalajului60*40*20 cm
Greutate0,14 kg
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...