Set de veselă Pro Cook Écoiffier în geantă cu 51 de accesorii de la 18 luni

Detalii privind produsul

Setul de prânz de copii Pro Cook este un set de prânz nou şi modern copiilor, care adoră să ajute mămicilor şi care doresc să aibă un set propriu de veselă pentru copii. Setul de veselă pentru copii este ideal pentru fiecare bucătărie de jucărie. Are un aspect cu o combinaţie de culori de verde-roşu, şi se poate achiziţiona într-o geantă practică transparentă, astfel copilul Dumneavoastră va putea duce cu el oriunde sau pot chiar şi depozita alte jucării în aceasta. Setul de prânz Pro Cook este fabricat din plastic de foarte bună calitate şi rezistent, care va rezista mult timp.

Firma franceză Écoiffier este o firmă care se ocupă cu furnizarea jucăriilor de copii de calitate, care vor oferi multă bucurie copiilor Dumneavoastră. Dimensiunile setului de prânz de copii 31*10*35 cm. Setul de prânz este recomandat mai ales fetiţelor de la vârsta de 18 luni. Setul de veselă Pro Cook conţine în total 51 de accesorii moderne, care sunt obligatorii pentru bucătăriile de jucărie. Fiecare accesoriu se potriveşte de minune şi formează un set de bucătărie perfect. Cu acest set de prânz de copii, copii vor învăţa să aşterne masa corect şi să folosească vasele de bucătărie corect.

Din accesoriile setului fac parte 4 ceşti frumoase roşii cu farfurii, 4 farfurii verzi într-o formă pătrată modernă, 4 pahare roşii, un set de tacâmuri de copii de culoare argintie în total 12 bucăţi, 3 vase cu capac de diferite dimensiuni de culoare neagră, maro şi argintie, o cană mare maro pentru ceai şi un suport de zahăr mic maro. În afară de aceste accesorii, setul de veselă mai conţine şi un suport de sare şi condimente, un bol mic roşu pentru prăjit şi multe alte accesorii, cum ar fi de exemplu un polonic, o paletă pentru învârtirea cărnii şi un cuţit de bucătărie.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni31*10*35 cm
Dimensiunile ambalajului60*40*30 cm
Greutate0,63 kg
Culoarearoz
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...