Set de prânz Bubble Cook Écoiffier în geantă cu 35 de accesorii de la 18 luni

Detalii privind produsul

Setul de prânz Écoiffier de copii Bubble Cook este un set de veselă nou şi modern pentru fiecare copil, care adoră să ajute mămicilor în bucătărie sau care doresc un echipament propriu de vase pentru gătit. Setul de veselă este ideal pentru fiecare bucătărie de jucărie. Străluceşte în culoare verde-roz şi se poate achiziţiona într-o geantă transparentă cu margine portocalie. Geanta transparentă va putea fi folosită de către copii şi la alte jocuri, de exemplu la depozitarea formelor pentru nisip.

Setul de prânz de copii Bubble Cook este fabricat din plastic foarte rezistent şi de calitate, care va rezista mult timp şi este mătăsos la atingere. Frima franceză Écoiffier este o garanţie pentru furnizarea jucăriilor de copii de calitate. Dimensiunile setului de prânz de copii 29*12*30 cm. Setul de veselă este recomandat mai ales fetiţelor de la vârsta de 18 luni. Setul de veselă Bubble Cook conţine în total 36 de accesorii, care sunt elemente indispensabile ale bucătăriei de jucărie.

Accesoriile sunt alcătuite din 4 ceşti frumoase roz şi farfurii, 4 farfurii verzi în formă modernă de pătrat, 4 pahare roşii, set de tacâmuri de copii în culoare portocalie, strecurător portocaliu pentru paste făinoase, un vas roz cu capac verde, o cană mare portocalie şi un suport mic portocaliu cu capac mov. Cu acest set de veselă copii vor asimila mai repede aşternarea corectă a mesei şi folosirea corectă a vaselor de bucătărie.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni29*12*30 cm
Dimensiunile ambalajului50*40*40 cm
Greutate0,37 kg
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...