Set de fotbal Smoby cu conuri de la 5 ani

Detalii privind produsul

Setul de fotbal pentru micii fotbalişti, de la producătorul francez Smoby, va oferi bucurie fiecărui băieţel de la vârsta de 5 ani. În acest set de fotbal se află toate obiectele necesare pentru un antrenament de bază. Conţine 4 conuri de antrenament pentru fotbal, 4 steaguri, cărţi şi minge de fotbal. Setul de fotbal este decorat cu motivul frumos al binecunoscutei ligi Champions League, care, cu siguranţă, este bine cunoscută de fiecare fan al fotbalului. Acest set de fotbal pentru copii va oferi bucurie fiecărui mic iubitor de fotbal.

Setul pentru antrenament de fotbal poate deveni un accesoriu foarte util şi versatil pentru antrenamentele de fotbal. Exersatul poate fi ușor combinat cu imaginația și abordarea creativă. De exemplu, micuţul va putea practica controlul mingii între obstacolele din iarbă sau pe alte suprafețe solide. Steagurile pot fi folosite pentru a marca porţile, astfel micuţul va practica deja lovitura la poartă şi acurateţea. Se pot juca mai mulţi copii în acelaş timp, care se va putea realiza datorită tricourilor de fotbal.

Compania franceză Smoby are o lungă istorie în producerea jucăriilor pentru copii și este atentă la calitatea excelentă a produselor sale. În procesul de producţie al fiecărui joc Smoby accentul cade pe sănătatea şi siguranţa copilului care se joacă. Compania Smoby este unul dintre cei mai prestigioși producători de jocuri de copii, iar produsele sale nu se limitează la categoria de seturi pentru antrenament de fotbal pentru copii.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 5 ani
Tara de provenientaFranța
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...