Joc de construit Maşină cu rulotă Abrick Écoiffier 23 de piese de la 18 luni

Detalii privind produsul

Joc de construit pentru copii Abrick-mașinuță cu rulotă pentru fiecare băiețel și fetiță! Setul conține o mașinuță de călătorie, rulotă, două figurine călători, două șezlonguri cu masă și alte lucruri pentru vacanță. Toate cele 23 de piese colorate de construit ale acestui joc de construit s-au fabricat din material de plastic de calitate excepțională fără colțuri și se pot combina cu alte cuburi de construit Écoiffier Abrick. 

Aceste tipuri de jocuri de construit sunt potrivite pentru fiecare copilaș de la vârsta de 18 luni, sunt sigure, ușoare, culorile acestora sunt rezistente și nedăunătoare sănătății. În mod deosebit sunt potrivite pentru dezvoltarea motoricii fine și atenției, dar și pentru cunoașterea culorilor. În același timp dezvoltă într-un mod creativ fantezia și alungă plictiseala - îl vor distra pe copilaș timp de multe ore atât singur, cât și dacă se joacă cu prietenii săi. De asemenea sunt potrivite pentru preșcolari. 

Unele piese sunt de, dimensiune potrivită, se pot asambla și dezasambla ușor. Dimensiunea jocului de construit este de 29*10*10,5 cm. Producătorul franțuzesc Écoiffier cu un trecut îndelungat se ocupă de fabricarea jucăriilor pentru piața europeană. Se știe că, pune un accent mare pe design, pe fabricarea ecologică ținând cont de punctele de vedere ale protecției mediului și calității jucăriilor sale. Produsele din categoria jocurilor de construit pentru copii nu sunt singurele, pe care le fabrică acest producător de succes. 

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni29*10*10,5 cm
Dimensiunile ambalajului60*40*25 cm
Greutate0,46 kg
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...