Joc de construit Abrick - corabie vikingă Écoiffier 23 de piese de la 18 luni

Detalii privind produsul

Jocul de construit Abrick - corabia vikingă a fost fabricat pentru fiecare mic Viking! Pe corabia vikingă se află tot ceea ce este necesar într-un astfel de mediu. Este o corabie mare cu velă, ancoră, loc de veghe, timonă, scuturi, patru figurine de vikingi, comori, butoi şi multe alte lucruri. Toate aceste 23 de accesorii colorate ale jocului de construit pentru copii sunt fabricate din plastic de calitate, fără colţuri, şi pot fi combinate cu cuburi din alte jucării de construit Abrick Écoiffier.

Aceste tipuri de jucării de construit sunt ideale pentru copiii mici de la vârsta de 18 luni, deoarece sunt sigure, uşoare, culorile lor sunt rezsitente şi sunt inofensive pentru sănătate. Sunt ideale mai ales pentru dezvoltarea motricităţii fine şi a atenţiei, precum şi la identificarea culorilor. În acelaş timp, aceste jucării dezvoltă fantezia într-un mod creativ şi vor alunga plictiseala - copiii se vor distra pentru un timp îndelungat, singuri sau chiar cu prietenii. De asemenea, se potrivesc pentru grădiniţe.

Părţile jocului pentru asamblat au mărimi potrivite, se pot asambla uşor, dar şi dezasamblarea lor este la fel de uşoară. Dimensiunile jocului de construit sunt 48*23,5*40 cm. Compania franceză Écoiffier este un producător cu ani lungi de existenţă, care se ocupă cu fabricarea jucăriilor pentru piaţa europeană. Este bine cunoscut faptul că, pune un accent mare pe design, pe producţia ecologică luând în considerare aspectele de mediu şi pe calitatea jucăriilor sale. Produsele din categoria jocurilor de construit pentru copii nu sunt singurele produse fabricate de această companie de succes.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni48*23,5*40 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...