Joc de construit Abrick - cetate medievală Écoiffier 49 de piese de la 18 luni

Detalii privind produsul

Jocul de construit Abrick pentru copii - cetate medievală a fost fabricat pentru fiecare cavaler mic! În cetate sau în castel se pot găsi tot ceea ce este nevoie în acest mediu. Cetatea mare desamblabilă, figurinele de cavaler și prințesă, care trebuie salvată, figurină dragon fioros, catapult, cal pentru cavaler și multe altele. Toate cele 49 de bucăți ale acestui joc de consturit pentru copii s-a fabricat din material din plastic de calitate, fără colțuri și se pot combina cu alte cuburi din jocurile de construit Abrick Écoiffier. 

Astfel de jocuri de construit sunt potrivite pentru copii de la 18 luni, sunt sigure, ușoare, culorile acestora sunt rezistente și nedăunătoare sănătății. Acestea sunt potrivite mai ales pentru dezvoltarea motoricii fine și atenției, dar și pentru recunoașterea culorilor. În același timp dezvoltă fantezia într-un mod creativ și alungă plictiseala, îl va distra pe copilaș timp de multe ore chiar dacă se joacă singur sau cu prietenii. De asemenea sunt potrivite și pentru preșcolari. 

Elementele acestuia sunt de dimensiune potrivită, se pot asambla ușor și în același timp se pot și dezasambla ușor. Dimensiunea jucăriei de construit este de 49,5*18*65 cm. Producătorul franțuzesc Écoiffier este un producător cu un trecut îndelungat, care se ocupă de fabricarea jucăriilor pentru piața europeană. Se știe că, pune un accent mare pe design, fabricare ecologică ținând cont de punctele de vedere în ceea ce privește protejarea mediului și calitatea jucăriilor sale. Nu doar acestea sunt produsele din categoria jocurilor de construit, pe care le fabrică acest producător renumit.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni49,5*18*65 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoareabej
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...