Joc de construit Căsuţă dulce Abrick Écoiffier 56 de piese de la 18 luni

Detalii privind produsul

Jocul de construit Abrick Căsuță dulce pentru copii este o căsuță minunată de jucărie cu două etaje în roz plăcut, care îi va cuceri privirea fiecărei fetițe. Căsuța cu două dormitoare, colț pentru luarea mesei, cameră de zi cu, canapea oferă un spațiu încăpător pentru realizarea fanteziei, creativității și jocului. În partea superioară în cele două dormitoare se află și mobilă, iar pereții acesteia sunt decorați cu imagini strălucitoare astfel că, seamănă cu locuință adevărată. Colț pentru luarea mesei la parter cu măsuță și două scaune de culoare albastru deschis. Lângă acesta se află camera de zi cu, canapea, două fotolii și o măsuță. Idila de vară legată cu odihna se realizează cu cele două șezlonguri verzi, umbrelă de soare, grill și un cactus mare verde. 

3 figurine, cățeluș și o mașinuță verde sunt părți ale jocului de construit. Jocul de construit Abrick conține în total 56 de piese de, dimensiune, formă și culoare diferită. Fiecare piesă s-a fabricat din material de plastic de calitate excepțională fără colțuri. Componentele sale sunt de mărime proporțională, se pot asambla ușor, dar în același timp se pot și dezasambla. Jocul de construit Abrick pentru fetițe se poate combina cu alte părți ale cuburilor de construit Abrick ale producătorului franțuzesc Écoiffier astfel că, din mai multe feluri de jocuri de construit se poate asambla un set uriaș și copii pot construi un orășel propriu fabulos. Cuburile Abrick stimulează fantezia, creativitatea și abilitățile motoricii fine ale copilașului. Dimensiunea jocului de construit este de 29,5*34*36 cm.

Producătorul franțuzesc Écoiffier cu un trecut îndelungat se ocupă de fabricarea jucăriilor pentru piața europeană. Se știe că, pune un accent mare pe design, pe fabricarea ecologică ținând cont de punctele de vedere ale protecției mediului și calitatea jucărilor sale. În timpul fabricării Écoiffier folosește materiale reciclabile și nedăunătoare sănătății astfel că, nu garantează doar distracția, ci și siguranța copilașilor dumneavoastră în timpul jocului. Formele rotunjite sigure, cuburile de, dimensiune potrivită, figurinele și alte accesorii, culorile vesele și detaliile drăguțe schimbă jocul de construit Abrick în jocuri foarte populare pentru copii. Acest joc de construit este un cadou minunat pentru fetițele de la vârsta de 18 luni.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni29,5*34*36 cm
Dimensiunile ambalajului59*39*52 cm
Greutate1,61 kg
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...