Set de ceai Hello Kitty Smoby din porțelan cu 13 accesorii

Detalii privind produsul

Setul de ceai Smoby de copii din porţelan este un set de ceai de copii splendid, care este ideal pentru fiecare fetiţă, care doreşte să cinstească prietenii ei la un ceai de la ora cinci. Setul de ceai de porţelan de copii este ornat cu stilul pisicuţei populare Hello Kitty, datorită căreia oferă o impresie de fetiţe, modernă şi elegantă. Este format din porţelan alb splendid, cu perete gros şi splendid, datorită căreia este sigur copiilor de la vârsta de 3 ani. Setul de ceai din porţelan de copii conţine 13 bucăţi de accesorii, cu ajutorul căreia copii vor putea aştepta musafirii şi vor putea ospăta prietenii lor.

Setul de porţelan de copii Hello Kitty este ideal pentru fiecare sărbătoare de copii. Firma franceză Smoby se ocupă cu furnizarea jucăriilor de copii de calitate într-un aspect unic. Setul de porţelan chinezesc de copii Hallo Kitty străluceşte în culoare albă, ornat cu pisicuţa roz Hello Kitty şi cu nişte floricele drăguţe. Setul de porţelan pentru copii este alcătuit din 4 farfurii, 4 ceşti, o cană pentru ceai cu capac, cu suport de lapte şi zahâr.

Setul de ceai din porţelan Hello Kitty este un accesoriu foarte elegant şi perfect pentru bucătării de jucărie. Mulţumită setului de ceai Hello Kitty fetiţa Dumneavoastră se va simţii ca şi o gazdă adevărată. Cu ajutorul setului de ceai din porţelan Hello Kitty prinţesa Dumneavoastră va face cunoştinţă cu aşternarea corectă a mesei, cu servitul şi cu servitul musafirilor. Setul de ceai din porţelan splendid şi de calitate, cu un design Hello Kitty şi cu aspectul lucrat în amănunte se poate potrivi chiar şi ca o piesă de colecţie. Cu setul de ceai de copii Hello Kitty copii Dumneavoastră vor avea parte în multe distracţii şi vor putea deschide un local cu ceai. Setul de ceai de jucărie se poate achiziţiona într-o cutie de cadou, de aceea copii după ce au terminat de jucat pot pune accesoriile setului de ceai înapoi în cutie.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni13 asst.
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...