Set de ceai Bubble Cook Écoiffier cu 18 accesorii

Detalii privind produsul

Setul de ceai Écoiffier de copii Bubble Cook este un set de veselă splendidă şi elegantă, care este ideal pentru fiecare bucătărie de jucărie. Setul de ceai va oferi bucurie fiecărei fetiţă, care doreşte să cheme prietenele sale la un ceai în natură sau în camera lor. Setul de ceai pentru copii este fabricat din plastic de calitate şi rezistent, care este mătăsos şi plăcut la atingere. Materialele folosite se potrivesc cerinţelor severe europene referitoare la siguranţă şi au la dispoziţie şi un certificat de calitate.

Écoiffier este o firmă franceză recunoscută, care este garanţie pentru fabricarea jucăriilor de copii de calitate şi sigur. Cu setul de ceai de copii micuţii Dumneavoastră vor trăi multe clipe amuzante şi vor dobândi bazele care se referă la aşternarea corectă a mesei şi la servire. Setul de ceai de copii Bubble Cook străluceşte într-o combinaţie triplă de culori, într-un roz splendid şi romantic, într-un portocaliu proaspăt şi într-un verde jucăuş. Setul de ceai conţine 18 bucăţi de accesorii, cu ajutorul căreia prinţesa Dumneavoastră va putea organiza după mese de ceai.

Setul de ceai pentru copii conţine 4 ceşti frumoase de culoare de roz, o cană mare şi modernă de culoare portocalie, un suport mic de zahăr portocaliu cu capac mov, 4 linguriţe de ceai de culoare portocalie. Fiecare accesoriu este aşezat pe o tavă verde cu două mânere lateral. ca micuţele domnişoare să poată servi ceaiul răcoritor musafirilor confortabil şi simplu. Fiecare accesoriu se potriveşte de minune şi formează un set de ceai armonios. Setul de ceai este un accesoriu ideal pentru bucătării de jucărie sau pentru cărucioare de servit. Setul de ceai de copii este recomandat mai ales fetiţelor de la vârsta de 18 luni, care doresc să se simtă ca şi adevăratele casnice. Dimensiunea setului de ceai 29*29*9 cm.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni29*29*9 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...