Set de ceai cu alimente 100% Chef Ecoiffier

pe tavă cu 26 de accesorii de la vârsta de 18 luni

Doprava zdarma
Producător: Écoiffier Categorie: Accesorii și vase de bucătărie de jucărie Cod produs: ECO2612
90,00 Lei
65,00 Lei
Lista dorinţelor
Detalii privind produsul

Set de ceai cu alimente pentru copii 100% Chef Écoiffier  este într-adevăr un set de veselă unic și de calitate, care se va potrivi perfect în fiecare bucătărie de jucărie. Setul de ceai îi va oferi bucurie fiecărei fetițe și fiecărui băiețel de la 18 luni, care și-ar dori să-și surprindă prietenii cu ceaiul de ora cinci în camera lor sau în grădină. Setul de ceai pentru copii s-a fabricat din material de plastic de calitate și rezistent, care este neted și plăcut la atingere. Setul de ceai conține 26 de accesorii, aici aparțin tavă, pahare, farfurii, zaharniță, lingurițe, prăjituri și canceu de ceai. 

Cu setul de ceai pentru copii, copii dumneavoastră vor trăi multe momente ditractive și vor dobândi baze utile cum trebuie să pregătească masa corect, dar și cum să servească musafirii cu ceaiul gustos. Setul de ceai cu alimente 100% Chef strălucește într-o combinație foarte frumoasă de culori roșu-verde, care dă un efect vesel și proaspăt. Acest set bogat de jucărie îi va distra pe frați și pe prieteni. Setul unic de ceai are un efect foarte bun asupra dezvoltării fanteziei și imaginației. 

Producătorul franțuzesc Écoiffier cu un trecut îndelungat se ocupă de fabricarea jucăriilor pentru piața europeană. Se știe faptul că, pune un accent mare pe design, fabricare ecologică ținând cont de punctele de vedere ale protecției mediului și pe calitatea produselor sale. În timpul fabricării Écoiffier folosete materiale reciclabile și vopsele nedăunătoare sănătății astfel că, nu garantează doar distracția, ci și siguranța copiilor dumneavoastră în timpul jocului. 

Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate0,52 kg
Culoarearoșu

Contact

Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
captcha
loader  Se încarcă comentariul...