Set de bucătărie Pro Cook Écoiffier pentru gătit şi prăjit cu 26 de accesorii

Detalii privind produsul

Écoiffier set de bucătărie pentru copii Pro Cook este un accesoriu ideal şi modern pentru bucătăria de jucărie, după care tânjește fiecare fetiţă. Setul de bucătărie Pro Cook este alcătuit din vase şi alimente, care nu pot lipsi din nicio bucătărie de jucărie. Setul de vase şi alimente este fabricat din plastic rezistent şi de calitate, care este sigur pentru copii. Firma franțuzească Écoiffier este o firmă recunoscută, care se ocupă cu furnizarea jucăriilor pentru copii de cea mai bună calitate. Setul de bucătărie pentru copii se potriveşte cerinţelor severe europene referitoare la siguranţă şi calitate.

Dimensiunile setului de bucătărie Pro Cook pentru copii sunt de 50*50*13 cm. Setul pentru copii de bucătărie pentru gătit este potrivit şi ideal mai ales fetiţelor de la vârsta de 3 ani. Setul de bucătărie Pro Cook pentru gătit şi prăjit conţine 26 de accesorii, care sunt ideale pentru fiecare bucătărie de jucărie. Ambalajul conţine un set pentru gătit şi prăjit pentru copii. Printre accesoriile setului se află un vas negru cu capac, un bol roz, un făcăleţ verde pentru aluat, un tăietor de aluat, 4 forme de tăietoare pentru prăjitură, un ţel pentru frişcă, o paletă pentru rotirea cărnii, o furculiţă şi un cuţit.

Din setul de bucătărie pentru copii nu pot lipsi alimentele pentru prăjit şi gătit, cum ar fi 4 ouă, un pui, 2 roşii mici, făină pentru gătirea bunătăților, un blat delicios roz în formă, lapte, frişcă, maioneză şi un suport de condimente de culoare argintie. Toate accesoriile se asortează foarte bine înter ele și sunt potrivite pentru fiecare bucătărie de jucărie. Cu setul de bucătărie pentru copii pentru gătit şi prăjit Pro Cook copii vor învăţa să ajute în bucătărie, îşi dezvoltă abilităţile şi creativitatea, şi vor învăţa să folosească accesoriile de bucătărie. 

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni50x50x13 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoareaviolet
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...