Joc de construit Corabie piraţi cu comoară Abrick Écoiffier 29 de piese de la 18 luni

Detalii privind produsul

Jocul de construit, Abrick-corabie de piraţi a fost fabricat pentru micul pirat sau marinar! Pe corabia de piraţi se află tot ceea ce este necesar într-un astfel de mediu. Corabia de piraţi este mare, minunată și dotată cu binoclu, tunuri, navă, barcă de salvare, papagal şi alte lucruri legate de piraţi şi comori de piraţi. Toate aceste 29 de piese ale jocului de construit au fost fabricate din material de plastic de calitate, fără colţuri și se pot combina şi cu alte cuburi din jocurile de construit, Abrick Écoiffier.

Elementele jocului de construit sunt de mărimi potrivite, se pot asambla uşor, dar şi dezasamblarea lor este la fel de uşoară. Mărimea jocului de construit este de 48,5*19*35 cm. Aceste tipuri de jocuri de construit sunt potrivite copiilor de la 18 luni pentru că, sunt sigure, uşoare, culorile sunt rezistente şi nedăunătoare sănătăţii. Acestea sunt potrivite în mod special atât pentru dezvoltarea motoricii fine şi a atenţiei, cât şi pentru recunoaşterea culorilor. În acelaşi timp, într-un mod creative, se va dezvolta fantezia şi acesta va alunga plictiseala- copii se vor distra pentru un timp îndelungat, singuri sau chiar cu prietenii. De asemenea, acesta este potrivit şi pentru grădiniţe.

Producătorul franţuzesc, Écoiffier este un producător cu ani lungi de existenţă, care se ocupă de fabricarea jucăriilor pentru piaţa europeană. Este bine cunoscut faptul că, acesta pune mare accent pe design, pe, producția ecologică, aspectele de mediu și calitatea jucăriilor sale. Produsele din categoria jocurilor de construit nu sunt singurele jucării produse de această companie de succes.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni49*19*35 cm
Dimensiunile ambalajului59*40*52 cm
Greutate0,98 kg
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...