Set cofetar Hello Kitty Écoiffier pentru coacerea prăjiturilor cu 17 accesorii de la 18 luni

Detalii privind produsul

Setul pentru realizarea prăjiturii Hello Kitty este visul îndeplinit al fiecărei fetițe, care își ajută cu plăcere mama în bucătărie în timpul coacerii și tânjesc după un set cofetar propriu. Setul cofetar pentru copii este fabricat în stilul preferat al pisicuței Hello Kitty pe care o îndrăgește fiecare fetiță. Setul cofetar pentru copii strălucește într-un design modern și cu stil și a fost fabricat în culoare minunată roz pentru fetițe. 

Accesoriile, pe care le conține setul cofetar s-au fabricat din material de plastic de calitate, care este rezistent și plăcut la atingere. Setul de jucărie corespunde criteriilor europene, care se referă la jucăriile sigure și de calitate. Producătorul franțuzesc Écoiffier este un producător european, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate și sigure, care oferă multă bucurie copiilor dumneavoastră. Dimensiunea setului cofetar este de 30*12*30 cm. Setul pentru coacerea dulciurilor pentru copii conține 17 accesorii moderne, care îi vor oferi bucurie fiecărei gospodine mici și cofetărese. Accesoriile de jucărie și accesoriile auxiliare pentru coacere au fost combinate în culori de roz și argintiu și întregul set oferă un aspect elegant și vesel. 

Setul cofetar Hello Kitty pentru copii conține 4 forme argintii pentru tăierea aluatului, un sucitor minunat roz, feliator roz, mixer roz de mână, bol mare decorat cu motivul Hello Kitty. Setul cofetar de jucărie mai conține alimente, aici aparțin 2 ouă, flacon cu lapte, formă de guguluf, cutie de biscuiți decorată cu motivul drăguț Hello Kitty. Setul Hello Kitty pentru coacere, pentru copii este un accesoriu minunat pentru fiecare cameră de copil. Setul cofetar pentru coacere Hello Kitty este recomandat mai ales fetițelor de la vârsta de 18 luni, cărora le plac dulciurile. 

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni30*30*12 cm
Dimensiunile ambalajului60*40*20 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,34 kg
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...