Set centru de joacă Fun Center Smoby cu tobogan şi căsuţă Soare Sunny cu sonerie, bucătărie și grădină de la 24 de luni

Detalii privind produsul

În acest set la un preț avantajos  se află un centru de joacă Fun Center cu diferite posibilități de sport și o căsuţă de grădină neo Floralie cu bucătărie în colţ şi un design modern. Aceste jucării de calitate europeană fomează un întreg perfect, astfel oferind o distracție și veselie îndelungată copiilor.

Centru de joacă Multisport Fun Center Smoby cu tobogan de 150 cm, coș de baschet, fotbal şi masă de picnic de la 2 ani

Centrul de joacă, Fun Center este o jucărie multifuncțională pentru orice copil de la vârsta de 2 ani. Centrul de joacă a fost fabricat cu tobogan, căsuță, panou de baschet, cățărător, teren de fotbal și măsuță de picnic. Centrul de joacă a fost fabricat din material de plastic rezistent și este încăpător pentru joaca mai multor copii.

 • centru de joacă pentru diferite sporturi
 • Lungimea toboganului este de 150 cm
 • Urcarea la nivel se realizează cu scara
 • Nivelul înalt se află la o înălțime de 72 cm de la sol
 • Mărimea măsuței de picnic este de 55*33 cm
 • Mărimea băncilor este de 26*16 cm
 • Înălțimea panoului de baschet se poate regla
 • Căsuță încăpătoare
 • Turnul de sport are o înălțime de 176 cm
 • Mărimea sa totală este de 284*203*176 cm
 • Cu filtru anti UV
 • Greutatea ambalajului este de 31,9 kg
 • Capacitatea sa de greutate este de 150 kg

Căsuță Soare Sunny Smoby cu sonerie electronică, bucătărie și grădină în față de la 24 de luni

Căsuța de grădină Soare Sunny este într-adevăr o căsuță superbă de sub mâna designerilor franțuzești Smoby, care cucerește de la prima vedere inima băieților și fetițelor deja de la vârsta de 2 ani. În căsuța modernă copii ajung prin ușa olandeză practică, iar aerisirea cu umbră o asigură 3 ferestre dintre care pe două le completează jaluzele. Combinația minunat de frumoasă de culoare roșu, portocaliu, verde și alb trezește o impresie naturală, culorile nu se decolorează nici după un timp mai îndelungat, deoarece căsuța a fost tratată cu protecție UV. Designul precum cea real al căsuței Sunny transformă fiecare grădină și curte într-una mai unică, dar în interior le oferă multă bucurie copiilor.

Micii bucătari iau cu mare bucurie în posesie bucătăria de vară, care dispune de 17 accesorii, care sunt în armonie în aspect și culoare cu căsuța. Bucătăria exterioară oferă o posibilitate minunată pentru jocurile de rol astfel din copilul dumneavoastră în câteva clipe se transformă într-un bucătar adevărat mic chef sau bucătar ca să-și impresioneze frații și prietenii lor cu bunătăți. Soneria electronică face parte din căsuță cu, care musafirii își pot semnala sosirea lor. Pe micii grădinari îi așteaptă un gard foarte frumos cu ghiveciuri de flori ca să formeze o grădină mică proprie în jurul căsuței după fantezia și imaginația lor. În grădina lor mică pot planta și îngriji plante și flori proprii după exemplul părinților. Căsuța este formată din sistem de perete dublu de calitate și a fost fabricată din material de plastic de clasa întâi datorită celui mai modern proces de fabricare Blow Molding astfel căsuța dispune de caracteristici avantajoase ca și stabilitatea și durabilitatea. 

Colțurile jucăriilor Smoby sunt rotunjite, astfel copii în timpul jocului nu se vor accidenta. Setul la un preț avantajos vor oferi o distracţie şi veselie îndelungată, dar va fi şi un decor în grădină sau curte. Acestea oferă numeroase posibilităţie de joacă.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni284*203*176 cm
Inaltimea produsului176 cm
Dimensiunile ambalajului120*50*88 cm
Lungime intreaga284 cm
Lungimea suprafetei de alunecare150 cm
Filtru UVDa
Pereti dubliiDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate28 kg / 31,9 kg
Greutate copil maxima3 kids x 50 kg = 150 kg
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...