Set centru de joacă Fun Center Smoby cu tobogan cu lungime de 150 cm, clovn stropitor de apă şi 7 jocuri de sport de la 24 luni

Detalii privind produsul

Acest set de jucărie minunat este format din centrul sport multiplu Smoby Fun Center, clovnul de apă de marca BIG și setul de jucărie al producătorului Écoiffier. Unele părți ale setului se completează minunat, cu aceasta formând un teren perfect potrivit pentru joacă cu care este garantată distracția fericită de grădină și curte. Folosirea multiplă stimulează fantezia și creativitatea copiilor. Setului oferit la preț avantajos acum îi este într-adevăr greu de rezistat, deoarece prin achiziționarea acestuia nu veți fi doar proprietarul instant a 3 jucării distractive, dar veți economisi și bani. 

Centru de joacă Multisport Fun Center Smoby cu tobogan de 150 cm, coș de baschet, fotbal şi masă de picnic de la 2 ani

Centrul de sport Smoby Fun Center este un centru de joacă fantastic, ideal pentru folosirea în curte sau grădină, care conține un tobogan, o măsuță, căsuță de jucărie, panou înalt de baschet, cățărător și poartă de fotbal, toate acestea într-unul. De acum înainte copii dumneavoastră nu se vor plictisi niciodată în curte sau în grădină. Lungimea toboganului, care strălucește în culoare strălucitoare de portocaliu-verde este de 150 cm și este partea excepțională a centrului de sport cu care copii se joacă timp de ore lungi. La capătul toboganului copii ajung cu ajutorul scării cățărătorului, care se află în partea cealaltă a centrului, care este practic pentru piciorușele mici, este dotat cu deschizături potrivite ca cei mici să poată ajunge sus mai ușor pe acesta. Înălțimea etajului, care se află între tobogan și scară este de 72 cm. Materialul centrului de joacă conține filtru UV,  care oferă protecţie împotriva decolorării culorilor.

Partea centrului de joacă este completată cu o masă cu bănci astfel că în timpul distracției cei mici se pot odihni, pot lua un picnic, pot desena sau pot și mânca. Dimensiunile măsuței sunt de 55*33 cm, înălțimea băncilor este de 26 cm, lățimea de 16 cm. Spre bucuria sportivilor mici la accesoriile centrului se află și setul de panou de baschet și poarta de fotbal. Setul de baschet se poate regla în 2 înălțimi. Centrul de joacă funcționează și ca și o căsuță cu un geam mare cu o ușă înjumătățită. Căsuța este protejată de acoperiș împotriva condițiilor meteorologice rele. Aceasta este îndeajuns de spațioasă astfel oferă și distracția a mai multor copii simultan. Înălțimea centrului de sport este de 176 cm. Dimensiunile totale ale centrului Fun sunt de 284*203*176 cm. Înălțimea etajului de la sol este de 72 cm.

Clovn stropitor de apă pentru copii BIG

Clovnul  țâșnitor de apă BIG este o jucărie răcoritoare veselă pentru băieții și fetițele de la vârsta de 3 ani. De ce este răcoritoare? Deoarece acest clovn haios, cu nas roşu rotund şi ochi albăstrui-verzi ascunde un truc minunat în săculețul său, care nu le va place doar celor mici, ci şi taţilor şi mamelor. După ce conectați clovnul țâșnitor cu apă la un furtun tradițional de grădină șapca acestuia va zbura la o înălțime de 4 m, sau zboară la o înălțime în funcție de presiunea apei. Deja în timpul ridicării șapca clovnului începe să se rotească astfel oferă micilor năzdrăvani o reîmprospătare rece în căldura de vară deseori insuportabilă. Materialul din plastic din care s-a fabricat clovnul conține filtru UV, acesta protejează culorile de decolorare și jucăria rămâne la fel de minunată și stărlucitoare ca și în prima zi. 

La distracția de vară pentru clovnul de apă BIG nu este o piedică nici solul denivelat din grădină, deoarece supapa de pe șapca acestuia se poate regla manual ca jetul de apă să țâșnească direct în sus, astfel că, clovnul poate să pornească dușul abia așteptat. Deoarece clovnul este multicolor fiecare copil, după joaca obositoare de vacanță se răcorește cu plăcere lângă acesta și va deveni prietenul său zilnic. Părinții pot doar invidia răcorirea distractivă a celor mici, dar cu adevărat  aceasta nici nu va fi nevoie, deoarece șapca clovnului zboară la o înălțime cum își doresc astfel că, distracția de vară a celor mici și a celor mari va fi de asemenea garantată. 

Set de sport pentru grădină Sport Écoiffier 7 feluri de jocuri

Setul de jucării sport, Écoiffier Jardin&Saisons este o jucărie frumoasă şi distractivă pentru copii de la vârsta de 3 ani. Setul de jucărie este format  din jucării tradiţionale, cum ar fi bowling, joc de pescuit, golf, polo, jocul aruncător de minge şi frisbee. Un astfel de set de jucărie sport este ideal și pentru distracția în exterior și în interior. Copii își vor putea petrece cu acestea nu doar zilele de vară, ci şi serile reci, ploioase şi lungi. Jucăriile s-au fabricat din material de plastic ușor, rezistent,  vopsit cu culori nedăunătoare sănătății astfel că timp ani lungi vor servi bine. Aceste jucării sunt rezistente și mai multe generații își vor găsi fericirea în acestea. Folosirea jucăriilor devoltă motorica fină și tare a copiilor, abilitatea de mișcare, spiritul de echipă și concurența. 

Producătorii franțuzești Smoby și Écoiffier se mândresc timp de ani de fabricarea jucăriilor de plastic de calitate și unice. Jucăriile se fabrică din material de plastic plăcut, neted la atingere. Producătorul german BIG este de asemenea garanția jucăriilor din plastic de calitate pentru fiecare vârstă. În vederea siguranței mai mari și a evitării rănirilor, colțurile jucăriilor sunt rotunjite. Acestea corespund celor mai stricte cerințe ale standardelor de siguranță europeană. Jucăriile BIG au o garanție prelungită de 3 ani. Multiplul Fun Center, clovnul de apă și setul de jucărie sport este fabricat având grijă de cele mai mici detalii, materialul acestuia este durabil și sigur și pentru cei mai mici. Achiziționați și dumneavoastră acest centru unic de joacă pentru exterior și puteți fi siguri că copii dumneavoastră petrec mai mult timp în aerul proaspăt, se mișcă mai mult, pot lega prietenii și tot timpul se distrează bine. 

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni284*203*176 cm
Inaltimea produsului176 cm
Dimensiunile ambalajului120*50*88 cm
Lungime intreaga284 cm
Lungimea suprafetei de alunecare150 cm
Filtru UVDa
Pereti dubliiDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate28 kg / 31,9 kg
Greutate copil maxima3 kids x 50 kg = 150 kg
Culoareaverde
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...