Set centru de joacă Fun Center Smoby cu tobogan şi căsuţă Nature cu tablă de geam care se poate trage de la 24 luni

Detalii privind produsul

Acest set de jucării Smoby pentru copii veţi găsi un centru multifuncţional de joacă Fun Center şi o căsuţă unică de jucărie Nature. Jucăriile se completează minunat, astfel realizaţi şi dumneavoastră un centru vesel de jucărie în grădină sau curte.  Folosirea multiplă a jucăriilor va cuceri inima copiilor, dar şi al adulţilor. Jucăriile provin de la compania franţuzesc Smoby, care este cunoscut pentru calitatea, unicitatea și siguranţa jucăriilor, deci prin achiziţionarea jucăriilor Smoby cu siguranţă veţi primi jucării de calitate. Nu-i veți putea rezista acestui set datorită prețului său avantajos și veţi primi 2 jucării distractive, dar în același timp veţi şi economisi.

Centru de joacă Multisport Fun Center Smoby cu tobogan de 150 cm, coș de baschet, fotbal şi masă de picnic de la 2 ani

Centrul de sport, Fun Center este o jucărie perfectă şi complexă pentru curte sau grădină și este alcătuit dintr-un tobogan, măsuță, căsuță, panou înalt de baschet, cățărător și poartă de fotbal, iar toate acestea formează o unitate pentru copii. De acum încolo copii nu se vor mai plictisi. Lungimea toboganului este de 150 cm. Acesta este locul minunat al centrului de joacă unde copii se vor juca pentru un timp îndelungat. Acesta străluceşte în combinaţie de culori foarte frumoase de portocaliu-verde. Copii se pot urca în vârful toboganului cu ajutorul scării de pe cealaltă parte. Scara s-a fabricat cu găuri practice pentru ca, urcarea copiilor să fie mai uşoară. Înălţimea spațiului dintre tobogan şi scară este de 72 cm.

În partea laterală a centrului de joacă se află o masă cu bancă, unde copii se pot odihni sau pot face un picnic, pot desena sau chiar şi mânca. Mărimea mesei este de 55*33 cm, înălţimea băncilor de la sol este de 26 cm, iar lățimea de 16 cm. Un alt accesoriu al jucăriei de grădină este coşul de baschet şi plasa de fotbal pentru tinerii sportivi. Coşul de baschet se poate regla la 2 înălţimi. Aceasta este o căsuţă spaţioasă cu ferestre şi uşă în două canate. Datorită acoperișului căsuţa este protejată de condițiile meteorologice rele. Aceasta este destul de spaţioasă şi în ea se vor juca confortabil şi mai mulţi copii . Înălțimea turnului sportiv Fun Center este de 176 cm. Dimensiunile turnului sportiv Fun Center sunt de 284 * 203 * 176 cm. Înălțimea spațiului dintre etaj și sol este de 72 cm.

Căsuța Nature Smoby roșie-verde 3 geamuri cu 2 jaluzele și 2 obloane glisante cu filtru UV de la 2 ani

Designul unic al căsuţei Smoby Nature va cuceri privirea fiecărui copil încă de la prima vedere. Aceasta are pereți dubli din plastic solid și stabil, rezistenți la vânturi puternice și condiții meteorologice rele. Suprafața casei conține un filtru anti UV unic, care protejează culorile casei de, decolorare astfel încât acestea să rămână vii timp de mulţi ani. Căsuţa de jucărie Smoby poate fi ușor de asamblat și dezasamblat. Dezasamblată nu ocupă mult spațiu, deci nu trebuie să vă faceți griji că în casă vă va sta în cale. Căsuţa Smoby Nature are jaluzele unice în culoare portocaliu strălucitor și acestea se pot trage.

Culoarea și designul casei se completează minunat, astfel că, aceasta este potrivită pentru mediul dumnevoastră, grădină sau curte şi va deveni decorul acestora. Prin simplitate, rezistență şi cu un interior spaţios, aceasta se numără printre cele mai preferate căsuţe. Dimensiunea interiorului este de 98*111 cm , iar înălțimea casei este de 127 cm. Mărimea uşii a căsuţei este de 91*42 cm. Înălţimea uşii în două canate este de 49 cm. Acoperişul căsuţei Nature este de culoare roşie, este defapt o imitaţie de acoperiş. Întreaga căsuţă este decorată cu dale, care ne amintesc de materialele de construcţii cu accesorii în formă de ghiveci pentru flori. Căsuţa este un teren atractiv de joacă pentru fiecare copil de orice vârstă. Ei vor fi preocupaţi pentru un timp îndelungat cu această căsuţă minunată de jucărie. Datorită căsuţei formate ergonomic jucăria este mai distarctivă, Spaţiul încăpător oferă un spațiu excelent pentru joaca copiilor şi prietenilor săi.

Producătorul de succes franţuzesc Smoby se ocupă de fabricarea jucăriilor care sunt netede la atingere.  Colţurile jucăriilor Smoby sunt rotunijte pentru ca, copii să fie în deplină siguranţă în timpul jocului. Acestea corespund celor mai stricte standarde de siguranţă europene şi conţin şi filtru UVCentrul de jucării multiple, o căsuţă de jucărie au fost fabricate conform celor mai recente tendinţe arhitecturale, cu un design bine detailat şi din material de plastic rezistent astfel că, sunt foarte sigure pentru copii. Achiziţionaţi şi dumneavoastră acest set unic de jucării pentru grădină și cu siguranță că, copilul nu se va mai plictisi afară, i-i se vor dezvolta muşchii şi îşi va consolida şi relaţiile de prietenie.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni284*203*176 cm
Inaltimea produsului176 cm
Dimensiunile ambalajului120*50*88 cm
Lungime intreaga284 cm
Lungimea suprafeței de alunecare150 cm
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate28 kg / 31,9 kg
Greutate copil maxima3 kids x 50 kg = 150 kg
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...