Set centru de joacă Fun Center Smoby cu maşină de construcţie 25 de piese, tobogan şi căsuţă Jura Lodge de la 24 luni

Detalii privind produsul

Acest set de jucării Smoby pentru copii veţi găsi un centru multifuncţional de joacă Fun Center şi o căsuţă unică de jucărie Jura Lodge cu uşă, care se poate încuia. Jucăriile se completează minunat, astfel realizaţi şi dumneavoastră un centru vesel de jucărie în grădină sau curte. Folosirea multiplă a jucăriilor va cuceri inima copiilor, dar şi al adulţilor. Jucăriile provin de la compania franţuzesc Smoby, care este cunoscut pentru calitatea, unicitatea și siguranţa jucăriilor, deci prin achiziţionarea jucăriilor Smoby cu siguranţă veţi primi jucării de calitate. Nu-i veți putea rezista acestui set datorită prețului său avantajos și veţi primi 2 jucării distractive, dar în același timp veţi şi economisi.

Centru de joacă Multisport Fun Center Smoby cu tobogan de 150 cm, coș de baschet, fotbal şi masă de picnic de la 2 ani

Centrul de sport, Fun Center este o jucărie perfectă şi complexă pentru curte sau grădină și este alcătuit dintr-un tobogan, măsuță, căsuță, panou înalt de baschet, cățărător și poartă de fotbal, iar toate acestea formează o unitate pentru copii. De acum încolo copii nu se vor mai plictisi. Lungimea toboganului este de 150 cm. Acesta este locul minunat al centrului de joacă unde copii se vor juca pentru un timp îndelungat. Acesta străluceşte în combinaţie de culori foarte frumoase de portocaliu-verde. Copii se pot urca în vârful toboganului cu ajutorul scării de pe cealaltă parte. Scara s-a fabricat cu găuri practice pentru ca, urcarea copiilor să fie mai uşoară. Înălţimea spațiului dintre tobogan şi scară este de 72 cm.

În partea laterală a centrului de joacă se află o masă cu bancă, unde copii se pot odihni sau pot face un picnic, pot desena sau chiar şi mânca. Mărimea mesei este de 55*33 cm, înălţimea băncilor de la sol este de 26 cm, iar lățimea de 16 cm. Un alt accesoriu al jucăriei de grădină este coşul de baschet şi plasa de fotbal pentru tinerii sportivi. Coşul de baschet se poate regla la 2 înălţimi. Aceasta este o căsuţă spaţioasă cu ferestre şi uşă în două canate. Datorită acoperișului căsuţa este protejată de condițiile meteorologice rele. Aceasta este destul de spaţioasă şi în ea se vor juca confortabil şi mai mulţi copii . Înălțimea turnului sportiv Fun Center este de 176 cm. Dimensiunile turnului sportiv Fun Center sunt de 284 * 203 * 176 cm. Înălțimea spațiului dintre etaj și sol este de 72 cm.

Căsuţă Neo Jura Lodge Smoby cu 2 uşi 2 geamuri cu jaluzele şi hrănitor de păsări de la 2 ani

Căsuţa pentru copii, Smoby Jura Lodge cu design tradiţional este dotată cu două geamuri şi jaluzele. Pe, peretele din spatele căsuţei de jucărie se află o uşă în două canate cu un alt geam micuţ şi o cutie poştală, iar pe, partea din față se află o uşă de intrare decorată cu cercuri. Dimensiunile căsuţei pentru copii sunt 132*124*117 cm. Înălţimea acesteia este de 132 cm. Uşa căsuţei se poate închide cu, cheie. Pereţii dubli din plastic solid şi stabil vor face faţă vânturilor tari şi altor condiții meteorologice rele. Suprafaţa căsuţei este decorată cu dală frumoasă, care se aseamănă cu ţigla şi gardul, iar în partea de sus a uşii se poate vedea o imitaţie de colivie de păsări. Folosirea căsuţei se recomandă de la 2 ani. 

Căsuţa de jucărie Smoby pentru copii poate fi asamblată şi dezasamblată cu uşurinţă. Căsuţa dezasamblată nu ocupă mult loc, de aceea nu trebuie să vă îngrijoraţi că vă va sta în cale. Materialele de calitate din plastic folosite la fabricarea căsuței sunt rezistente, puternice și garantează stabilitatea. Suprafața din plastic este netedă și plăcută mâinilor copilaşiilor. Colţurile acesteia sunt rotunjite, astfel pericolul de accidentare este minim. Căsuţa este un teren atractiv pentru fiecare copil de orice vârstă. Ei vor fi preocupaţi pentru ore lungi cu această căsuţă minunată. Datorită căsuţei formate ergonomic jucăria este mai distractivă, locul spaţios oferă un spaţiu minunat pentru joaca copiilor şi al prietenilor săi.

Producătorul franţuzesc Smoby se mândreşte cu fabricarea jucăriilor din plastic de calitate şi unice.  Jucăriile Smoby corespund celor mai stricte standarde de siguranţă europene. Colţurile jucăriilor sunt rotunijte pentru ca, copii să se poată juca în siguranţă. Materialul din plastic din care sunt fabricate jucăriile Smoby este neted şi plăcut la atingere pentru mânuţele copiilor. Creați un loc de joacă pentru copiii dvs. cu o căsuţă şi un centru de joacă, datorită cărora copii vor petrce mai mult timp în aer liber, se vor mişca mai mult, îşi vor dezvolta fantezia şi vor lega prietenii.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni284*203*176 cm
Inaltimea produsului176 cm
Dimensiunile ambalajului120*50*88 cm
Lungime intreaga284 cm
Lungimea suprafeței de alunecare150 cm
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate28 kg / 31,9 kg
Greutate copil maxima3 kids x 50 kg = 150 kg
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...