Set centru de joacă Fun Center Smoby cu tobogan cu lungimea de 150 cm şi nisipar colorat cu prelată de la 24 luni

Detalii privind produsul

Setul de jucării pentru copii formează un centru de joacă sportiv Smoby, conținând o poartă de fotbal, un coș de baschet, tobogan și loc de nisip BIG. Jucăriile se completează perfect, puteți crea un spațiu de joacă minunat plin de jocuri distractive în grădina sau curtea dvs. Acestea pot fi utilizate în diferite jocuri pentru copii, în care nu se impun limite imaginației și creativității. Locul cu nisip conține și o prelată pentru acoperirea acestuia. Jucăriile provin de la producătorii europeni Smoby și BIG, care garantează originalitate, calitate și siguranță, neavând pe piață concurență. Nu veți putea rezista setului, din cauza prețului favorabil, datorită căruia veți primi 2 jucării distractive, dar mai ales, cumparând setul veți economisi mai mulți bani.

Centru de joacă Multisport Fun Center Smoby cu tobogan de 150 cm, coș de baschet, fotbal şi masă de picnic de la 2 ani

Centrul sportiv Smoby Fun Center este un complex de jocuri minunat pentru grădina sau curtea dvs., conținând un tobogan, o masă, o căsuță pentru copii, un coș de baschet înalt, cadru pentru alpinism și o poartă de fotbal, toate într-un centru. De acum înainte copii dvs. nu se vor plictisi niciodată în grădina sau urtea dvs. Tobognanul pentru copii are lungimea de 150 cm. Este una din părțile amuzante ale centrului de joacă, de la care copii nu vor vrea să plece pentru un timp îndelungat. Are culoarea portocalie combinatú cu culoarea verde. Pentru a ajunge în vârful toboganului, copii pot folosi scara din partea opusă. Aceasta suprafața specială, pentru a face urcarea pe scară mai ușoară. Înălțimea podelii dintre tobogan și scară este de 72 cm.

Pe partea laterală a centrului de distracții se află o masă cu bănci. Copii le pot folosi pentru a se odihni, a desena, a face un picnic sau pentru a sta cu prietenii de vorbă. Dimensiunile mesei sunt de 55*33 cm, înălțimea băncilor este de 26 cm, lățimea de 16 cm. O altă parte din jucăriile de grădină sunt: coșul de baschet și poarta de fotbal pentru micii sportivi. Coșul de baschet se poate regla la 2 înălțimi diferite. De asemenea este o căsuță pentru copii cu ferestre mari și uși. Căsuța este protejată de vremea schimbătoare cu ajutorul acoperișului. Este suficient de spațiosaă, așadar se pot juca mai mulți copii în ea. Înălțimea turnului pentru copii este de 176 cm. Dimensiunile turnului sportiv Fun Center este de 284*203*176 cm. Înălțimea podelii de la sol este de 72 cm.

Nisipar BIG cu prelată de la vârsta de 12 luni colorat

Nisiparul de la producătorul german BIG deține până la 200 kg de nisip, devenind cel mai mare spațiu cu nisip din oferta noastră. Grinda din plastic a gropii de nisip este colorată, în forma unui pătrat clasic cu dimensiunile exterioare de 152*152*24 cm, dimensiunile interioare sunt de 120*120 cm. Groapa de nisip este potrivită pentru copii de la vârsta de 1 ani. Prelata face parte din acest set, aceasta împiedicând pătrunderea apei și a murdăriei în nisip. Copilul dvs. va dori să se joace ore în șir în groapa de nisip. În cazul în care ați dori să duceți locul de nisip în interior, producătorul german BIG s-a gândit la partea practică, iar mutatul acestuia este simplu. Spațiul de nisip are garanție de 3 ani.

Smoby este un producător francez, care fabrică jucării pentru copii din material plastic, neted la atingere. BIG este un producător german, care de asemenea fabrică jucării din plastic de înaltă calitate pentru copii de toate vârstele. Jucăriile au marginile rotunjite, pentru a evita orice primejdie. Îndeplinește și cele mai stricte condiții de siguranță europene. Jucăriile Smoby au filtru anti UV, care protejează jucăriile de razele ultraviolete. Centrul de joacă multifuncțional Fun Center și locul de nisip cu prelată BIG sunt inspirate de cele mai noi trenduri, sunt fabricate din materiale rezistente și cu mare atenție la detalii. Care copil nu adoră cățăratul, joaca în căsuță, fotbalul sau baschetul? Împreună cu acest set vă oferim și jucării cu care copii dvs. sigur se vor distra de minune. 

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni284*203*176 cm
Inaltimea produsului176 cm
Dimensiunile ambalajului120*50*88 cm
Lungime intreaga284 cm
Lungimea suprafeței de alunecare150 cm
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate28 kg / 31,9 kg
Greutate copil maxima3 kids x 50 kg = 150 kg
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...