Set centru de joacă Fun Center Smoby cu tobogan cu lungime de 150 cm şi masă Grădinar 2in1 de la 24 luni

Detalii privind produsul

Acest set de jucării pentru copii veţi găsi un centru multifuncţional de joacă Smoby Fun Center și este alcătuit dintr-o plasă de fotbal, panou de baschet, tobogan şi o masă de jucărie pentru grădinărit. Utilizarea multiplă a jucăriilor, formaţi şi dumnevoastră copilaşului un centru vesel de jucărie în grădină sau curte. Folosirea multiplă a jucăriilor nu cunoaște limite pentru fantezia și creativitatea copilului. Jucăriile provin de la compania franţuzesc Smoby, care este cunoscut pentru calitatea, unicitatea și siguranţa jucăriilor, deci prin achiziţionarea jucăriilor Smoby cu siguranţă veţi primi jucării de calitate. Nu-i veți putea rezista acestui set datorită prețului său avantajos și veţi primi 2 jucării distractive, dar în același timp veţi şi economisi.

Centru de joacă Multisport Fun Center Smoby cu tobogan de 150 cm, coș de baschet, fotbal şi masă de picnic de la 2 ani

Centrul de sport, Fun Center este o jucărie perfectă şi complexă pentru curte sau grădină și este alcătuit dintr-un tobogan, măsuță, căsuță, panou înalt de baschet, cățărător și poartă de fotbal, iar toate acestea formează o unitate pentru copii. De acum încolo copii nu se vor mai plictisi. Lungimea toboganului este de 150 cm. Acesta este locul minunat al centrului de joacă unde copii se vor juca pentru un timp îndelungat. Acesta străluceşte în combinaţie de culori foarte frumoase de portocaliu-verde. Copii se pot urca în vârful toboganului cu ajutorul scării de pe cealaltă parte. Scara s-a fabricat cu găuri practice pentru ca, urcarea copiilor să fie mai uşoară. Înălţimea spațiului dintre tobogan şi scară este de 72 cm.

În partea laterală a centrului de joacă se află o masă cu bancă, unde copii se pot odihni sau pot face un picnic, pot desena sau chiar şi mânca. Mărimea mesei este de 55*33 cm, înălţimea băncilor de la sol este de 26 cm, iar lățimea de 16 cm. Un alt accesoriu al jucăriei de grădină este coşul de baschet şi plasa de fotbal pentru tinerii sportivi. Coşul de baschet se poate regla la 2 înălţimi. Aceasta este o căsuţă spaţioasă cu ferestre şi uşă în două canate. Datorită acoperișului căsuţa este protejată de condițiile meteorologice rele. Aceasta este destul de spaţioasă şi în ea se vor juca confortabil şi mai mulţi copii . Înălțimea turnului sportiv Fun Center este de 176 cm. Dimensiunile turnului sportiv Fun Center sunt de 284 * 203 * 176 cm. Înălțimea spațiului dintre etaj și sol este de 72 cm.

Masă de copii Grădinar De Jardinage 2in1 Smoby cu gard şi cu 15 accesorii de la vârsta de 2 ani

Masa pentru copii, De Jardinage de la producătorul Smoby este o măsuţă splendidă pentru micii grădinari, iar datorită dimensiunilor de 69*69*70 cm este ideală pentru grădină sau curte de la vârsta de 2 ani. Cu această măsuţă de grădină se vor juca cu plăcere atât fetiţele cât şi băieţii.  Jucăria pentru aer liber este completată de 5 ghiveciuri de flori, în care micuţii vor putea planta florile. Grebla, lopata şi stropitoarea vor fi un ajutor mare pentru creşterea florilor, care sunt accesoriile măsuţei. Printre accesoriile măsuţei se află încă o găleată, 2 cercuri ca suport pentru flori, care pot fi agăţate pe gardul măsuţei şi 4 bețișoare, care pot fi introduse în ghiveciul de flori şi pot fi ornate așa cum vor micuţii dumneavoastră. Măsuţa de grădină, De Jardinage conţine în total 15 accesorii.

Măsuţa pentru micii grădinari este separată în mijloc de un gard verde, pe care pot fi atârnate ghiveciuri de flori sau unelte. O parte a măsuţei este mai adâncă, iar în această parte se poate pune pământ şi se pot planta flori. Pe cealaltă parte a mesei se află deschizături pentru ghiveciuri şi găleată. În partea aceasta copii pot pregăti florile pentru plantare. Întreaga masă are o combinaţie de culori splendide de verde şi roşu, care se potrivesc pentru fiecare grădină, curte sau terasă. Măsuţa stă pe 4 picioare solide, de aceea este foarte rezistentă şi stabilă. Copii adoră să se joace jocuri de rol, deoarece prin acest lucru vor fi mai aproape de lumea adulţilor. În timpul grădinăritului copii îşi dezvoltă creativitatea şi fantezia, dar și abilităţile motoricii fine.

Producătorul de succes franţuzesc Smoby se ocupă de fabricarea jucăriilor care sunt netede la atingere.  Colţurile jucăriilor Smoby sunt rotunijte pentru ca, copii să fie în deplină siguranţă în timpul jocului. Acestea corespund celor mai stricte standarde de siguranţă europene şi conţin şi filtru UVCentrul de jucării multiple, o măsuţă de jucărie pentru grădinărit au fost fabricate conform celor mai recente tendinţe arhitecturale, cu un design bine detailat şi din material de plastic rezistent astfel că, sunt foarte sigure pentru copii. Achiziţionaţi şi dumneavoastră acest set unic de jucării pentru grădină și cu siguranță că, copilul nu se va mai plictisi afară, i-i se vor dezvolta muşchii şi îşi va consolida şi relaţiile de prietenie.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni284*203*176 cm
Inaltimea produsului176 cm
Dimensiunile ambalajului120*50*88 cm
Lungime intreaga284 cm
Lungimea suprafetei de alunecare150 cm
Filtru UVDa
Pereti dubliiDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate28 kg / 31,9 kg
Greutate copil maxima3 kids x 50 kg = 150 kg
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...